Home Servicii De unde mai faci cumpărături online dacă ești în București

De unde mai faci cumpărături online dacă ești în București

0

Dacă te întrebi de unde mai faci cumpărături online dacă ești în București, WatchShop.ro vine cu o soluție. În parteneriat cu TEAM Courier, retailerul intră pe o nouă linie de business și vinde produse alimentare, băuturi, produse de curățenie, de îngrijire personală și cosmetice.

Noua categorie, SuperMarket, este lansată ca răspuns la contextul actual. În această perioadă, există o cerere ridicată pentru achiziții online, cu livrare la domiciliu, de produse de uz zilnic.

De unde mai faci cumpărături online: SuperMarket de la WatchShop.ro

WatchShop.ro va continua să vândă ceasuri și produse conexe, ca principal obiect de activitate. Însă, introduce în site secțiunea SuperMarket – Shop in time.  Aici sunt listate aproximativ 8.000 de produse, împărțite în 5  mari categorii: alimente, cafea și ceai, băuturi, casă și curățenie, cosmetice și îngrijire personală.

Produsele comandate din secțiunea SuperMarket a WatchShop.ro vor fi livrate în cel mult 2 zile lucrătoare. Pentru început, serviciul este disponibil doar în București.

Costurile de implementare au fost de aproximativ 10.000 de euro. Acestea au presupus, pe lângă partea tehnică și documentarea produselor, și schimbarea sediului și showroom-ului WatchShop.ro în Strada Morilor Nr. 42, lângă sediul TEAM Courier. Decizia a fost luată pentru a asigura o livrare mai rapidă. Mai mult, TEAM Courier va lucra în două ture. Va face 2 încărcări pe zi, astfel încât produsele comandate să ajungă cât mai repede la clienți.

Capacitatea maximă de comenzi procesate a WatchShop.ro în zona de supermarket este, în prezent, de aproximativ 600/zi.

Stocul de produse disponibile va fi actualizat din oră în oră. Clienții vor avea acces la aceleași opțiuni de plată ca și până acum: plata online prin card, ramburs, plata în rate prin partenerii WatchShop.ro și plata online în rate fără dobândă.

Cât privește vânzările de ceasuri, acestea vor continua în aceleași condiții ca și până acum. Tu de unde îți faci cumpărăturile online cât timp ești în izolare la domiciliu? Scrie-ne recomandările tale în comentarii!

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version