Home Smart Smartphones Apple donează banii încasați pe iPhone SE Red

Apple donează banii încasați pe iPhone SE Red

0

Apple donează banii încasați pe iPhone SE Red. Producătorul continuă eforturile de combatere COVID-19 direcționând încasările (Product) Red pentru combaterea pandemiei. iPhone SE care tocmai a fost anunțat va fi inclus în această campanie.

Gigantul din Cupertino va dona o parte din vânzările de produse (Product) Red către un fond de ajutor COVID-19, a anunțat compania. Donațiile (Product) Red se îndreaptă în mod normal spre combaterea HIV / SIDA. Însă, organizația a început să direcționeze banii către combaterea COVID-19.

Apple donează banii încasați pe iPhone SE Red

Până în 30 septembrie, gigantul de tehnologie american va distribui o parte din veniturile (Product Red) eforturilor de combatere COVID-19 depuse de Fondul Global. Vorbim despre accesorii Apple, cum ar fi Apple Watch sau carcasele iPhone și telefoanele iPhone. Va fi inclusă și varianta iPhone SE de culoare roșie, anunțat ieri.

Apple continuă eforturile de combatere COVID-19 – Ce este (Product) Red

(Product) Red este un parteneriat permanent între Red și companii majore, precum Apple, Nike și Starbucks. Scopul este de a strânge fonduri, de a răspândi conștientizarea și de a eradica HIV / SIDA în țările africane. Cu toate acestea, pe fondul pandemiei COVID-19, Apple a declarat că acest nou program „va oferi sprijin critic în sistemele de sănătate” care sunt afectate de noul coronavirus.

În 2018, Apple a strâns 200 milioane de dolari pentru (Product) Red și este cel mai mare donator corporatist al organizației. Totuși, compania nu anunță câți bani redirecționează de la fiecare vânzare către caritate.

Apple a întreprins mai multe acțiuni pentru a ajuta la combaterea pandemiei. Recent a anunțat parteneriatul cu Google pentru a dezvolta un sistem de urmărire a contactelor pentru dispozitivele iOS și Android.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version