Home Smart Smartphones Samsung anunță noul smartphone Galaxy M21

Samsung anunță noul smartphone Galaxy M21

0

Samsung anunță noul smartphone Galaxy M21. Dispozitivul vine echipat cu o baterie masivă de 6000mAh, un ecran luminos Super AMOLED și o cameră de 48MP.

Considerăm că Galaxy M21 reprezintă un important pas înainte pentru seria M. Galaxy M21 vine cu inovații acolo unde utilizatorii noștri își doresc cel mai mult. Oferindu-le astfel o baterie superioară, un display și o experiență excelentă cu camera foto la un preț accesibil.”, a spus Tiberiu Dobre, Head of Mobile Division Samsung România și Bulgaria.

Galaxy M21 are un ecran FHD+ Super AMOLED de 6,4” care oferă culori vii și claritate, completat de un design Infinity-U pentru o experiență cinematografică.

Bateria de 6000mAh se încarcă la 15W și asigură autonomie de peste o zi.

Samsung anunță noul smartphone Galaxy M21 – Ce alte caracteristici are terminalul

Galaxy M21 vine, de asemenea, cu un modul puternic de trei camere. Acesta vă permite să realizați fotografii fantastice în toate condițiile de lumină. Camera principală de 48MP a lui Galaxy M21 are diafragmă F2.0.

Senzorul de 8MP Ultra Wide are un câmp de observație de 123 grade, permițând camerei să surprindă o imagine similară cu cea a ochiului uman. Cea de-a treia cameră, de profunzime, este de 5MP. Aceasta din urmă ajută utilizatorii să surprindă atât subiectul, cât și fundalul în mod distinct. Astfel, puteți obține fotografii impresionante cu funcția Live Focus. Camera frontală de 20MP a lui Galaxy M21 este dotată cu filtre încorporate și moduri diverse de fotografiere.

Galaxy M21 este echipat cu procesorul Octa-core Samsung Exynos 9611. Acesta nu doar că îmbunătățește experiența utilizatorului prin viteza de excepție a rețelei, dar permite și multitasking-ul fără întreruperi.

Chipsetul Exynos 9611 este dotat, de asemenea, cu Game Booster. Funcționalitatea are la bază tehnologia AI, care îmbunătățește rata și stabilitatea și reduce consumul de energie din timpul jocurilor preferate.

Galaxy M21 are senzor de amprentă pe spate. De asemenea, securitatea se face inclusiv cu face unlock.

Samsung Galaxy M21 va fi disponibil comercial în România începând cu luna mai, pe siteul Samsung.com/ro si pe emag.ro.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version