Home Divertisment Aplicaţii Twitter va oferi mai multe date despre utilizatori agențiilor de publicitate

Twitter va oferi mai multe date despre utilizatori agențiilor de publicitate

0

Twitter va oferi mai multe date despre utilizatori agențiilor de publicitate. „Controlul pe care îl aveați asupra tipului de informații pe care Twitter le împărtășește partenerilor de afaceri s-a schimbat”. Asta spune mesajul pop-up pe Twitter. „ Mai precis, abilitatea dvs. de a controla măsurătorile de publicitate pentru aplicații mobile a fost eliminată. Însă, puteți controla dacă partajați unele date care nu sunt publice pentru a îmbunătăți activitățile de marketing ale Twitter pe alte site-uri și aplicații.”

„Aceste modificări, care ajută Twitter să continue să funcționeze ca un serviciu gratuit, sunt reflectate acum în setările dvs.”, ne arată notificarea. Twitter permite utilizatorului doar să dea clic pe butonul „OK” pentru a continua, nu îi oferă și o alternativă de gestionare.

Twitter va oferi mai multe date de utilizator – Ce înseamnă asta?

Practic, Twitter oferă agenților de publicitate mai multe informații private despre ceea ce faci în aplicația mobilă. Mai simplu spus, nu puteți face nimic în acest sens dacă doriți să continuați să utilizați platforma.

Înainte de această actualizare, utilizatorii puteau dezactiva o setare numită „Partajați-vă datele cu partenerii de afaceri ai Twitter”. Această opțiune a împiedicat Twitter să partajeze informații despre reclamele urmărite sau interacțiunea pe platformă. Potrivit Twitter, aceste informații ar putea „include adrese IP și identificatori de publicitate pe dispozitive mobile”.

Cu toate acestea, Twitter ne asigură în termenii actualizați că încă nu împărtășește numele, e-mailul, numărul de telefon sau numele de utilizator Twitter.

Există câteva excepții

Aceste noi setări de confidențialitate sunt acum cele implicite pentru majoritatea utilizatorilor Twitter. Excepție fac însă utilizatorii din Uniunea Europeană, Statele Asociației Europene de Comerț Liber și Regatul Unit. Datorită legilor stricte care protejează confidențialitatea, utilizatorului trebuie să i se permită să opteze pentru a partaja aceste informații.

Twitter pune scăderea câștigurilor din publicitate pe seama modului în care a partajat datele utilizatorilor cu agenții de publicitate.

Astfel, compania a decis să analizeze alte aspecte legate de planurile sale de publicitate și să schimbe strategia.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version