Home Divertisment Aplicaţii Google lucrează la propriul său card de debit

Google lucrează la propriul său card de debit

0

Google lucrează la propriul său card de debit. Serviciul va include și un card fizic pentru plăți în magazine.

Google lucrează la propriul său card de debit

Google lucrează la propriul său card de debit. Achizițiile făcute online și în magazine vor putea fi urmărite de consumatori, potrivit informației publicate de TechCrunch.

Proiectul este menit să fie o nouă piesă centrală pentru sistemul Google Pay. În prezent, Google Pay este folosit doar pentru plăți online și transferuri prin adăugarea unui card de debit fizic. Existența unui card de debit ar permite utilizatorilor Google să urmărească plățile și cumpărăturile. În același timp, va oferi companiei informații valoroase cu privire la cheltuielile consumatorilor.

Spre deosebire de Apple Card, care este un card de credit, despre proiectul Google se spune că este un card de debit. Proiectul va avea parteneri precum Citi și Stanford Federal Credit Union. Cardul în sine este un card Visa, deși Google poate extinde la alți procesatori de plată, cum ar fi Mastercard. Dar, la fel ca Apple Card, cardul de debit Google este proiectat pentru a funcționa ca un card fizic și un card digital. Astfel, va oferi un număr de card virtual separat pentru utilizare la retaileri online.

Cardul Google, o soluție oportună

Se pare că aplicația Google va permite clienților să urmărească cu ușurință cumpărăturile. Google va include instrumente precum Google Maps și va oferi o bază de date cu comercianți. Astfel, consumatorii vor putea contacta sau naviga un magazin vizitat anterior. Aplicația Google Pay va putea fi folosită pentru a bloca cardul în cazul unui furt sau pierdere.

În prezent, cardul de debit al Google pare să fie doar o opțiune mai convenabilă (și oportună) mai sigură în comparație cu alte  opțiunile de carduri de debit existente. Infomațiile oferite de TechCrunch nu par să dea detalii despre avantajele oferite de Google, pentru utilizarea sistemului său. Nu este specificat dacă vor exista reduceri pentru utilizarea cardurilor Google la achiziționarea de produse și servicii Google. De exemplu, Apple Card oferă diferite opțiuni de cash sau reduceri.

Nu se știe când intenționează Google să lanseze cardul de debit sau dacă va primi vreodată o versiune completă pentru consumatori.  „Analizăm cum putem colabora cu băncile și uniunile de credit din SUA pentru a oferi conturi inteligente de verificare prin Google Pay, ajutând clienții să beneficieze de informații utile și instrumente de bugetare, păstrându-le banii într-un cont asigurat de FDIC sau NCUA. Partenerii noștri de astăzi sunt Citi și Stanford Federal Credit Union și așteptăm cu nerăbdare să împărtășim mai multe detalii în lunile următoare. „, a declarat un reprezentant Google.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version