Home Divertisment Aplicaţii Actualizare Firefox pentru securizarea mai bună a parolei

Actualizare Firefox pentru securizarea mai bună a parolei

0

În articolul de față vorbim despre o actualizare Firefox pentru securizarea mai bună a parolei și faptul că browserul primește suport Zoom corespunzător. Firefox te va avertiza acum despre încălcările de securitate și îți va proteja parolele salvate.

Versiunea stabilă a Firefox 76 pentru desktop este acum disponibilă pentru descărcare. Noile caracteristici includ actualizări menite să protejeze parolele. Pentru început, managerul de parole Lockwise al browser-ului afișează acum alerte critice într-o casetă roșie, dacă vreunul dintre site-urile web salvate a fost încălcat.

În plus, browser-ul va solicita să schimbi parola dacă unul dintre conturile tale este încălcat și dacă ai refolosit aceeași parolă pentru alte site-uri web.

În mod obișnuit, Locklock poate proteja datele de autentificare în cazul în care împarți un singur computer cu prietenii sau familia.

Browser-ul va începe să solicite parola contului dispozitivului tău, înainte să afișeze login-urile salvate. Aceste login-uri pot fi vizualizate și copiate în doar cinci minute. Firefox a extins capacitatea Lockwise de a genera parole pentru mai multe site-uri web. Astfel, înregistrarea în conturi noi a devenit mai ușoară.

Actualizare Firefox pentru o parolă mai sigură și alte neajunsuri ale browser-ului

Echipa Firefox a livrat, de asemenea, suport pentru Audio Worklet cu versiunea 76. Astfel, permite procesarea audio complexă pentru VR și gaming.

Pentru toți cei care folosesc Zoom, noua actualizare înseamnă că acum serviciul poate fi utilizat în browser fără a fi nevoie pornirea aplicației video. Browserul nu accepta audio de la Zoom înainte de această actualizare.

Utilizatorii au fost rugați să actualizeze browser-ul pentru a-l activa chiar dacă aveau cea mai recentă versiune a Firefox. Acum poți extinde cu ușurință o fereastră mică, făcând dublu clic pe ea și reduce fereastra, făcând același lucru.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version