Home PC Desktopuri HP lansează stația grafică mobilă Z by HP și noile HP ENVY

HP lansează stația grafică mobilă Z by HP și noile HP ENVY

0

HP lansează stația grafică mobilă Z by HP și noile HP ENVY – concepute pentru creatorii de conținut. HP ZBook Studio, HP ZBook Create și HP ENVY 15 sunt cele mai recente dispozitive care completează Ecosistemul HP Create, lansat la Adobe MAX în 2019.

Noua gamă oferă tuturor celor care creează conținut. HP împinge acum limitele ingineriei și productivității creative, permițând fotografilor, vloggerilor, graficienilor, arhitecților, producătorilor de film să realizeze conținut mult mai ușor și eficient.

Pentru cei care lucrează în proiectare, modelare, programare sau design de aplicații – stația grafică Z by HP oferă soluții perfecte pentru sarcinile care consumă multe resurse. Portofoliul HP ENVY este conceput pentru cei care fac frecvent producție foto-video ori design grafic / web.

HP ZBook Studio, ZBook Create și ENVY 15 cu plăci video RTX fac parte din programul NVIDIA’s RTX Studio. Astfel oferă viteză proceselor de randare și volume de lucru creative prin intermediul Inteligenței Artificiale, dar și drivere Studio pentru o fiabilitate excelentă.

HP lansează stația grafică mobilă – Alimentează-ți descoperirea

HP ZBook Studio și HP ZBook Create le permite utilizatorilor să creeze din mers, așa cum nu au mai putut să facă până acum.

În ultimii trei ani, s-a înregistrat o îmbunătățire de 47% în materie de grosime și luminozitate. Dar majoritatea dispozitivelor nu sunt încă proiectate pentru fluxuri de lucru intense cu aplicații profesionale, cu grafică sau acuratețe a culorii.

Ultimele dispozitive din portofoliul Z by HP sunt concepute și re-proiectate special pentru a răspunde nevoilor celor mai creative aplicații și fluxuri de lucru și să ofere experiențe optime astăzi, dar și în viitor.

HP ZBook Studio și HP ZBook Create- Performanță:

Creatorii de conținut pot proiecta, edita, randa și face streaming de oriunde, indiferent de cât de complex este fluxul de lucru, plăcile grafice Quadro® sau GeForce® și procesoarele de ultimă generație Intel® Core™ și Intel® Xeon® făcând posibile toate acestea.

Profesioniștii din domeniile creative vor să lucreze în continuare în timp ce proiectele se randează în fundal. Asta fără a încetini celelalte aplicații. ZBook Studio este cea mai puternică stație grafică mobilă pe centimetru cub pentru randare.

Z Power Slider îi oferă utilizatorului un control deplin asupra tipului de performanță și acustică pentru anumite fluxuri de lucru. În același timp, Z Predictive Fan Algorithm gestionează în mod inteligent ventilația în funcție de tipul de acțiuni și de aplicațiile folosite.

Noua cameră de răcire cu vapori și polimer cu cristale lichide și sistemul de răcire specific dispozitivelor de gaming sunt concepute pentru a oferi utilizatorilor capacitatea de a opera la performanțe maxime. Sistemul de răcire personalizat împinge aerul departe de procesor și GPU pe căi bidimensionale, deblocând o putere care este de 2,8 ori mai mare față de generațiile anterioare, într-un laptop ce are o dimensiune redusă cu 22%.

Design:

ZBook Studio oferă experiența unui ecran care aproape că nu are margini. Vorbim despre o reducere cu 22% a volumului față de generația anterioară. Alături de o autonomie a acumulatorului de până la 17 ore și jumătate și o carcasă ușoară de aluminiu.

Tastatura Z Command este concepută special pentru utilizatorii care vor să facă o tranziție ușoară de la alte produse. Aceasta vine cu o structură familiară pentru comenzi rapide și taste care nu fac zgomot, pentru un flux creativ perfect, fără întreruperi.

Experiența audio vine cu uu un sunet bogat, roll-off bass de 150 Hz și boxe personalizate Bang și Olufsen. ZBook Studio încorporează cele mai puternice boxe și cel mai înalt nivel de bas de pe orice notebook HP.

Sustenabilitate:

Vorbim despre prima stație grafică mobilă din lume. Aceasta este fabricată din plastic reciclat din ocean carcasă ușoară din aluminiu, în mare parte reciclabil. De asemenea, asigură o rezistență de 5 ori mai mare la abraziune a fibrei de carbon vopsite, păstrând conformitatea testelor MIL-STD 810G.

HP lansează HP ENVY – Alimentează-ți pasiunea – Design:

Noul HP ENVY 15 este primul laptop din gama ENVY cu un strat de sticlă în partea superioară a touchpad-ului.

Tastatura all-in-one este disponibilă pe toate noile dispozitive HP ENVY lansate anul acesta. Aceasta include buton de pornire/oprire, declanșator de cameră, anulare microfon, cititor de amprente și HP Command Center.

Creație:

Creatorii de conținut își doresc dispozitive cu un ecran uimitor și performanțe incredibile alături de o autonomie sporită. Noul ENVY 15 oferă toate acestea.

Ecranul este Display HDR ™ True Black certificat 4K OLED VESA. Acesta dispune de o gamă de culori 100% DCI-P3, un raport de contrast 100.000: 1 cu luminozitate de 400 de nits. Vine calibrat pentru a respecta standardul Delta E <2 care asigură culori consistente și precise. Ecranul tactil duce eficiența fluxului de lucru la un alt nivel, creând o experiență de lucru extraordinară.

HP QuickDrop transferă perfect creațiile digitale, documentele, notițele, paginile web și multe altele către alte dispozitive, precum PC, iPhone, Android sau tabletă.

Performanță:

Randarea rapidă și multitasking-ul nu reprezintă o provocare pentru procesorul Intel® Core™ i9 (seria H) de generația 10. Dar nici pentru placa video NVIDIA® GeForce® RX 2060 cu design Max-Q și memoria DDR4 de până la 32 GB.

ENVY 15 este primul dispozitiv din gama sa care oferă un sistem termic specific dispozitivelor de gaming. Mai exact, o cameră de vapori și două ventilatoare de 12 volți. Soluția personalizată a camerei de vapori HP asigură cu 33% mai multă putere procesorului, pentru a putea gestiona acțiuni complexe.

ENVY 15 dispune și de HP Dynamic Power. Vorbim despre o soluție care distribuie în mod inteligent puterea între CPU și GPU. Senzorul termic IR folosește Performance Control pentru a eficientiza capacitatea de răcire.

Oferă o viteză de transfer uluitoare de până la 2 TB PCIe SSD pentru RAID 0 (2xSSD). Transferul de date este de 3 ori mai rapid prin Wi-Fi 6 față de Wi-Fi 5, și Bluetooth 5.

Autonomia acumulatorului este de până la 16 ore și jumătate. HP Fast Charge oferă o încărcare a laptopului de 50% în doar 45 de minute.

HP lansează HP ENVY:

HP ENVY 13: Cu un raport ecran/corp de 88%, procesor Intel® Core™ Generația 10 și placă grafică opțională NVIDIA® GeForce® MX330. Autonomia acumulatorului de 19 ore și jumătate. Ecranul este 4K UHD și dispozitivul vine cu conectivitate Wi-Fi 6. HP ENVY 13 este un dispozitiv foarte puternic pentru o diagonală de 13”.

HP ENVY x360 13: Cu un raport ecran/corp de 88%16, acest PC convertibil cu AMD Ryzen™ 4000 Series Mobile Processors cu Radeon™ Graphics. Are o autonomie a acumulatorului de 17 ore și jumătate17 și conectivitate Wi-Fi 5 și Bluetooth 5.0.

HP ENVY x360 15: Cu un raport ecran/corp de 88%16, modelul dispune de procesor Intel® Core™ Generația 10 și placă grafică NVIDIA® GeForce® MX330 sau AMD Ryzen™ 4000 Series Mobile Processors cu Radeon™ Graphics, autonomie a acumulatorului de până la 18 ore și jumătate17, ecran opțional 4K AMOLED, conectivitate Wi-Fi 6 și Bluetooth 5.0.

HP ENVY 17: Cu un raport ecran/corp de 86%16, modelul dispune de procesor Intel® Core™ Generația 10 și placă grafică NVIDIA® GeForce® MX330, autonomie a acumulatorului de până la 11 ore, ecran optional 4K UHD, conectivitate Wi-Fi 6 și Bluetooth 5.0.

HP lansează stația grafică mobilă Z by HP și noile HP ENVY -Prețuri și disponibilitate:

HP ZBook Studio și HP ZBook Create vor fi disponibile din luna septembrie.
Noua gamă HP ENVY va fi disponibilă în România din luna mai.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version