Home Videoproiectoare BenQ a lansat TH685, videoproiectorul Full HD 1080p cu suport HDR

BenQ a lansat TH685, videoproiectorul Full HD 1080p cu suport HDR

0

BenQ a lansat TH685, videoproiectorul Full HD 1080p cu suport HDR. Acesta este dezvoltat special pentru pasionaţii de jocuri pe console PlayStation, Nintendo și Xbox.

Unul dintre beneficiile consolelor de jocuri este că acestea sunt folosite de regulă împreună cu ecrane de mari dimensiuni. Asta asigură o experiență captivantă, realistă. Indiferent că este vorba despre dispozitive PlayStation, Nintendo sau Xbox, acestea sunt conectate de cele mai multe ori la televizoare. Televizoare ale căror diagonale mari le asigură utilizatorilor suficient spațiu de desfășurare, precum şi o experienţă vizuală de impact.

Chiar și așa, niciun ecran nu este prea mare pentru o experiență cât mai reușită. În vreme ce, televizoarele, oricât ar fi de mari, au totuși limite, atât din punctul de vedere al gabaritului, cât și din punct de vedere financiar.

O alternativă viabilă o reprezintă video-proiectoarele. Numai că aceste dispozitive sunt create mai degrabă pentru filme și prezentări. Acestora le lipsește caracteristicile esențiale unei experiențe de gaming reușite.

BenQ a lansat TH685

Noua creație BenQ asigură o acoperire în proporție de 95% a spectrului Rec. 709. Asta le garantează pasionaților de jocuri o experiență de nivel cinematografic atât la rularea celor mai noi titluri de consolă, cât şi a filmelor preferate.

Performanțele nu au fost nici ele neglijate, astfel încât TH685 are o întârziere a semnalului de intrare (Input Lag) de numai 8.3ms@120Hz, dar și un mod special dezvoltat pentru jocuri. Acesta din urmă, optimizează contrastul și luminozitatea, astfel încât inamicii să poată fi reperați cu ușurință chiar și atunci când se ascund în zonele întunecate ale imaginii.

Deoarece calitatea sonoră este la fel de importantă ca cea vizuală în definirea unei experiențe de gaming reușite, BenQ TH685 este dotat și cu o boxă de 5W susţinută de tehnologia CinemaMaster Audio+ 2.

Din perspectiva caracteristicilor tehnice

Pe lângă aspectele care țin de calitatea imaginii, important de reținut este şi faptul că TH685 poate proiecta imagini cu diagonala de 100” de la o distanță de doar 2.54m. Setările de ajustare trapezoidală a imaginii(keystone), alături de piciorușele de fixare reglabile, simplifică la maximum procesul de instalare.

Printre conectorii disponibili se numără porturi D-Sub, HDMI (HDCP2.2), USB Tip-A, audio de 3.5mm și RS232 iar lampa are o durată de viață de 4.000 ore de utilizare în modul normal sau de 10.000 ore în modul economic.

BenQ a lansat TH685 la un preţ recomandat de 3.999 lei. Acesta va fi disponibil în România începând cu luna Iulie.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version