Home Smart Smartphones Samsung aduce Galaxy S20 Plus BTS în România

Samsung aduce Galaxy S20 Plus BTS în România

0

Samsung aduce Galaxy S20 Plus BTS alături de Galaxy Buds Plus în România,

Samsung nu este străin de edițiile speciale tematice, oferind în trecut telefoane Galaxy cu logo-uri Batman și teme Star Wars. Cea mai recentă colaborare este o versiune BTS Galaxy S20 Plus asortată cu o pereche de Galaxy Buds Plus.

Ediția Galaxy S20 Plus BTS arată ca flagship-ul obișnuit al Samsung, dar că vine cu un exterior unic violet (culoarea este asociată în mare măsură cu grupul K-pop). Ediția limitată vine cu un logo BTS pe spate și o iconografie a inimii pe modulul de camera.

Samsung aduce Galaxy S20 Plus BTS

Ediția BTS a telefonului include și teme Android inspirate de BTS. De asemenea, vine împreună cu o copie preinstalată a aplicației Weverse (o platformă de socializare utilizată de membrii trupei BTS pentru a comunica cu fanii și pentru a partaja conținut).

În sfârșit, fotografii ale trupei sunt incluse în caseta cu tematică similară BTS. Va costa 1249 de dolari sau cu 50 dolari mai mult decât prețul telefonului standard S20 Plus.

Galaxy Buds Plus BTS Edition, pe de altă parte, reprezintă doar o modificare cosmetică, schimbând nuanțele standard în BTS – violet. De asemenea, avem pictograme de inimă pe fiecare dintre căști. Ediția Galaxy Buds Plus BTS va costa 199 dolari, o creștere de 50 de dolari față de prețul ediției standard.

În România precomanda e doar pentru telefon. Cei interesați, pot achiziționa căștile separat. În cutie, telefonul vine însoțit de niște fotografii ale membrilor trupei și autocolante.

Precomenzile pentru ediția BTS Galaxy S20 Plus și Galaxy Buds Plus vor fi disponibile pe site-ul Samsung și la parteneri. Produsele vor fi livrate începând cu 14 iulie. We purple them!

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version