More

  Instagram lansează funcția de comentarii evidențiate

  Instagram lansează funcția de comentarii evidențiate. Spre deosebire de Facebook și Twitter, Instagram poate fi uneori o oază de liniște. Asta dacă ar trebui să comparăm cu natura combativă a rețelelor de socializare. Există încă câțiva troli și critici, dar există și multe comentarii pozitive și încurajatoare.

  Aplicația deținută de Facebook a început testarea unei funcții în luna mai a acestui an pentru a evidenția acele comentarii frumoase pe care utilizatorii le primesc pe postările lor. Acum lansează comentariile fixate pentru toți utilizatorii, astfel încât să poți afișa acele comentarii grozave pe care le primești pe unele dintre postările tale.

  Instagram lansează funcția de comentarii evidențiate

  Vishal Shah, vicepreședintele Instagram a postat despre lansarea acestei caracteristici tuturor utilizatorilor. „Prin evidențierea comentariilor pozitive, poți gestiona mai bine tonul conversației.”, arată tweet-ul. Aceasta este una dintre caracteristicile introduse anterior pentru a ajuta influencerii, creatorii de conținut și utilizatorii obișnuiți să limiteze bullying-ul.

  Odată ce funcția rulează, poți atinge una dintre postările tale de pe Instagram și poți accesa secțiunea de comentarii. Când apare un comentariu pe care dorești să-l evidențiezi, glisează spre stânga sau apasă lung pe el. Apasă apoi pictograma thumbtack. Se va muta apoi în partea de sus a comentariilor și va fi etichetat „fixat”, astfel încât oamenii să știe. Ai voie să înscrii până la 3 comentarii pe fiecare post. Vei primi o notificare dacă încerci să fixezi ceva, dar ai ajuns deja la limită.

  Poți, de asemenea, să schimbi comentariile fixate prin anularea unuia dacă ai atins limita. Din nou, glisează spre stânga sau apasă lung, apoi apasă din nou pe pictograma de thumbtack pentru a se debifa. Utilizatorul va primi o notificare dacă fixezi comentariul. Acesta poate fi unul dintre modurile de a „stimula” oamenii să lase comentarii frumoase, în special pentru influenceri și creatori. Dar, de asemenea, ar trebui să fii mai atent la ce comentariu identifici, pentru că acesta poate reflecta și ce fel de conversație vrei să ai la postarea ta.

  Actualizează Instagram-ul la cea mai recentă versiune și află dacă ai acum capacitatea de a fixa comentariile. Să vedem dacă acest lucru poate schimba peisajul conversațiilor din aplicație.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here