Home Smart Smartphones OPPO lansează telefoanele din seria A

OPPO lansează telefoanele din seria A

0

OPPO lansează telefoanele din seria A: A72, A31 și A12. Destinate unui public tânăr, pasionat de divertisment online, modelele sunt deja disponibile la partenerii producătorului.

OPPO A72

OPPO A72 are o capacitate de 4GB RAM , 128 GB spațiu de stocare și o baterie de 5000 mAh. Ecranul are o rezoluție de 1080p, este Neo-Display, iar camera principală este AI Quad de 48MP.

OPPO A72 este echipat cu procesorul Qualcomm 665 și vine cu sistemul Hyper Boost pentru optimizarea funcționării aplicațiilor.  Bateria se încarcă prin tehnologia Flash Charge 18W, iar telefonul vine și cu sistem reverse charge.

OPPO A72

OPPO A31

OPPO A31 are un ecran de 6,5 inci care oferă o experiență vizuală clară și foarte plăcută. Camera triplă AI (cu lentilă macro) permite realizarea unor portrete extrem de reușite în orice mediu. Dispozitivul dispune de un spațiu de stocare între 64 și 128 GB, însă are suport de expansiune a memoriei de până la 256 GB.

OPPO A31 are o baterie de 4230 mAh. Autonomia ajunge la 14 ore pentru vizionarea online a clipurilor în format HD și la până la 7 ore de jocuri online. Pentru redare audio oferă suport de până la 11 ore.

OPPO A31

OPPO lansează telefoanele din seria A: OPPO A12

OPPO A12 vine cu cititor de amprentă plasat pe spatele telefonului, procesor Octa-Core și cameră duală AI. Acesta folosește sistemul Smart Sound Effects Dirac pentru sunet. Este vorba despre un mod de optimizare al sunetului care trece automat la cele mai potrivite setări audio recunoscând dacă este vorba de jocuri, audio sau video.

OPPO A12

Testarea duratei streamingului video online a fost efectuată cu o încărcare a bateriei de 100% și folosind o conexiune de date mobile 4G, volumul audio al telefonului fiind ajustat la 72 db, luminozitatea telefonului ajustată la 135lx și în timp ce transmitea un videoclip de1080P.  Timpul real de redare poate varia în condiții diferite.

Testarea duratei jocurilor online a fost efectuată cu un nivel al bateriei 100% și folosind o conexiune de date mobile 4G, cu volumul audio al telefonului ajustat la 72 db, luminozitatea telefonului ajustată la 135lx și în timp ce rulează Arena of Valor. Timpul real de utilizare poate varia în condiții diferite.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version