Home PC Hardware PC Garage oferă cadou o pereche de căști pentru gaming

PC Garage oferă cadou o pereche de căști pentru gaming

0
PC Garage oferă cadou o pereche de căști pentru gaming

PC Garage oferă cadou o pereche de căști Redragon Zeus 2 H510 sau ASUS TUF Gaming H7. Cadoul este oferit la comenzile care includ orice sistem de gaming PC Garage sau FirstGear împreună cu orice scaun de gaming din ofertă.

Campania se desfășoară în perioada 1-20 Septembrie. Clienții primesc una dintre căști în funcţie de valoarea comenzii formate dintr-un sistem de gaming si un scaun de gaming. Pentru comenzi cu valoare totală mai mică sau egalăcu3.000 RON, sunt oferite cadou căştile Redragon Zeus 2 H510. Aceste căști au o valoare de 279,99 RON. În vreme ce, pentru comenzile ce depăşesc 3.000 RON, sunt oferite cadou căștile ASUS TUF Gaming H7. Acestea au o valoare de 549,99 RON. 

O pereche de căști bună este foarte importantă mai ales în sesiunile online de gaming. Pe lângă izolarea fonică și confortul oferit în orele de joc prelungite, căștile iţi pot îmbunătăţi șanse de câștig. Asta doar dacă sunt de calitate. Spațialitatea din joc, faptul ca poți determina poziția adversarului doar ascultând pașii cu atenție, sunt doar câteva dintre avantajele oferite de o pereche bună de căști pentru gaming.

PC Garage oferă cadou o pereche de căști pentru gaming

Redragon Zeus 2 H510 este un model ce oferă un sunet 7.1 Surround. Ceea ce înseamnă ca poți percepe sunetul din joc cu o precizie mai bună. Microfonul poate fi detașat atunci când nu te joci. Difuzoarele de 53mm oferă o gamă largă de frecvențe si un sunet foarte clar. Cupele moi și banda de susținere oferă un confort îndelungat în sesiunile prelungite de gaming. Nu în ultimul rând, telecomanda atașată pe fir permite un control rapid.

ASUS TUF Gaming H7 sunt căști wireless extrem de confortabile ce integrează două antene wireless. Acestea oferă o stabilitate excelentă a semnalului. Căștile sunt compatibile cu PC, Mac si PlayStation 4, cupele sunt extrem de moi. Iar pentru persoanele care poartă ochelari, H7 oferă canale speciale pentru a reduce presiunea asupra ramei de ochelari.

În ceea ce priveşte oferta de sisteme, modelele PC Garage și FirstGear sunt construite cu cea mai mare atenție la detalii. Sistemele sunt testate în cele mai populare jocuri ale momentului.

Printre produsele disponibile în ofertă, se numără:

  • Sistem de gaming Balaur by HyperX – AMD Ryzen 5 2600 3.4GHz, 16GB DDR4, 500GB SSD, RX 5500XT 8GB GDDR6, iluminare RGB
  • Sistem gaming Raptor5 – AMD Ryzen 5 2600 3.4GHz, 8GB DDR4, 960GB SSD, GTX 1660, iluminare RGB
  • Sistem FirstGear Gaming Shield – Intel i3-9100F 3.6GHz Coffe Lake, 8GB DDR4, 240GB SSD, RX 570 8GB GDDR5, iluminare RGB
  • Scaun gaming Inaza Cobra Negru – Are un spătar fix şi oferă reglaj pe înălțime, precum şi opţiuni de înclinare. Greutate maximă admisă este de 110kg.
  • Scaun gaming Inaza Raven Negru– Este un scaun pentru cei cu “greutate”, cu un maxim admis de 130kg. Spătarul este reglabil, iar cele doua perne din dotare sunt detaşabile.
  • Scaun gaming Noblechairs EPIC Negru – Este un scaun ce inspiră rezistenţă şi stabilitate încă de la prima vedere. Structura sa metalică, pe cadru de oţel, permite o greutate maximă de 120kg, în timp ce pielea sintetică de calitate îi dă un aer elegant. Opţiunile de reglaj sunt multiple, de la mânere ajustabile pe toate cele patru direcţii şi până la un spătar ce poate fi poziţionat la un unghi ce variază între 90 – 135 grade.

Toate acestea pot fi pentru mulţi un exerciţiu de pregătire pentru jocurile ce se vor lansa în perioadă următoare. 

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version