Home PC Hardware SSD gratuit de la PC Garage la achiziția unei platforme hardware

SSD gratuit de la PC Garage la achiziția unei platforme hardware

0

PC Garage anunță o nouă campanie. Retailerul le oferă un plus de performanță clienților care achiziționează o placă de bază, un procesor și o placă video. Mai exact, la achiziția unei platforme hardware le oferă un SSD gratuit.

Noua ediție marca „Te echipăm gratuit” se desfășoară în perioada 10 – 30 Septembrie. PC Garage oferă câte un SSD gratuit tuturor celor care achiziționează o combinație CPU+MB+VGA.

Nu este însă vorba despre orice SSD, ci despre Kingston A2000 în format M.2 2280, pe interfață PCI-Express 3.0 x4. Mai mult, pentru că PC-urile se împart și ele în mai multe segmente, în funcție de dotări și performanțe SSD-ul cadou va fi disponibil în două variante ce diferă ca şi capacitate de stocare.

SSD gratuit de la PC Garage

Astfel, cei care vor opta pentru placă de bază, procesor și placă video a căror valoare cumulată se va situa în intervalul 1.500 – 3.000 RON vor primi varianta de 250GB. Cei care vor depăși pragul de 3.000 RON vor primi varianta de 500GB. Performanţele acestui SSD sunt unele de top, cu viteze de 2000/1100 MB/s și respectiv 2200/2000 MB/s la citire/scriere.

Mai multe informații de ordin tehnic și rezultate în teste reale oferă însă chiar PC Garage. Retailerul a testat această unitate SSD in-house, prin intermediul canalului YouTube.

Astfel, PC Garage oferă un SSD cu raport performanță/preț excelent tuturor utilizatorilor care achiziționează o platformă hardware decentă până la sfârșitul acestei luni.

Iar pentru cei care sunt nehotărâți, reprezentanții magazinului fac și o recomandare, ce merită toată atenția:

– procesor AMD Ryzen 5 3600,

– placă de bază AsRock B450 Pro4

– placă video Palit GeForce RTX 2060 Dual OC 6GB GDDR6 192-bit.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version