Home Servicii Orange lansează Banca de Net: Dai și primești net cum vrei

Orange lansează Banca de Net: Dai și primești net cum vrei

0

Orange lansează Banca de Net. Este vorba despre un loc virtual în care clienţii pot să primească şi să ofere net în funcţie de cum au nevoie. Banca de Net reprezintă un spaţiu virtual din contul My Orange. Acest spațiu poate fi accesat oricând ai nevoie de trafic de net suplimentar.

Serviciul este construit în jurul ideii de susţinere reciprocă şi funcţionează în beneficiul tuturor. Chiar dacă participanţii nu se cunosc între ei, pot să își doneze unul altuia. Astfel, toți clienţii Orange PrePay dar şi abonaţii persoane fizice, au parte de acces facil la internet, dar şi la conţinut TV pe mobil.

Pentru a folosi Banca de Net

Trebuie să te autentifici în contul My Orange. Fără costuri suplimentare, poți primi 10 sau 20GB de net suplimentari când ai nevoie.

În egală măsură, cei cu trafic de internet neconsumat pot oferi GB rămaşi celor care au nevoie de conectivitate. În schimb vor fi recompensaţi cu acces gratuit la TV pe mobil.

Astfel, din My Orange, clienţii pot selecta una dintre cele 3 valori disponibile pentru a oferi GB în de Banca de Net. În schimbul internetului oferit, aceştia primesc bonus opţiunea World HD Go din Orange TV Go, timp de 30 de zile. Această optiune le oferă acces gratuit la 71 de canale TV, filme si seriale.

În plus, pentru fiecare opțiune de minimum 5 euro activată în My Orange, clienţii sunt răsplătiţi automat cu un bonus de 100 GB. Astfel, aceştia beneficiază la cartela PrePay nu doar de un pachet bogat de beneficii, ci şi de acces la cea mai mare acoperire şi cel mai rapid net mobil.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version