Home Divertisment Aplicaţii Gmail poate fi aplicație de email implicită pe iOS 14

Gmail poate fi aplicație de email implicită pe iOS 14

0

Google a lansat update-ul oficial pentru Gmail. Acesta permite acum utilizatorilor de dispozitive cu iOS 14 să seteze aplicația de email drept implicită.

Apple a lansat iOS 14 săptămâna trecută. Tot atunci a adăugat opțiunea pentru ca utilizatori să seteze aplicații de la terți drept implicite pe iPhone și iPad. Condiția este ca terminalele să ruleze cea mai recentă versiune a sistemului de operare iOS 14.

Însă, pentru ca setarea implicită să fie posibilă și pentru Gmail, mai era nevoie de un update de la Google. O dată ce ai instalat cel mai recent update, mergi la ”Settings” pe iOS, selectează ”Gmail” din meniu și găsește funcția ”Default Mail App” din meniu.

De precizat ar mai fi că iOS pare să prezinte un bug. Acesta comută automat browserul terț și aplicațiile de e-mail înapoi la setările implicite Apple Mail și Safari după o repornire. Gigantul din Cupertino nu a comentat încă problema, nici nu a anunțat când (sau dacă) i se va adresa.

The Verge a confirmat comportamentul pe mai multe iPhone-uri și iPad-uri diferite. Cel mai probabil, este o eroare și ceva ce compania poate remedia în câteva zile cu o actualizare iOS 14.0.1. Pe de altă parte, important este că majoritatea utilizatorilor nu repornesc dispozitivele mobile cu o frecvență mare.

Google a îmbrățișat pe deplin noile opțiuni ale Apple pentru aplicațiile implicite. Compania a adăugat deja suport pentru ca browser-ul Chrome să fie setat ca implicit pe iOS 14 înainte de lansarea finală a software-ului Apple. Foto
 

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version