Home Smart Gadgets TOP tehnologii Samsung care ne-au atras atenția din turul virtual LIFE UNSTOPPABLE

TOP tehnologii Samsung care ne-au atras atenția din turul virtual LIFE UNSTOPPABLE

0

TOP tehnologii Samsung de la evenimentul de lansare Life Unstoppable. De la mașini de spălat care comunică cu uscătorul de rufe, la electrocasnice încorporabile compacte și continuând cu primul videoproiector al companiei – The Premiere –, smart TV-ul revoluționar The Sero sau televizorul rezistent la apă The Terrace, sunt o mulțime de produse pe care parte dintre noi am avea nevoie acasă.

Am selectat câteva dintre produsele care ne-au atras atenția în mod special. Apoi, ne-am spus părerea despre ele în cadrul unui video de tip reacție pe canalul de YouTube Noobz. Dacă nu poți da play acum, dar vrei să afli mai multe despre ce a lansat nou luna aceasta Samsung, trecem în revistă parte dintre produse în rândurile ce urmează. La final găsiți o serie de link-uri către alte articole cu și mai multe detalii.

Mașina de spălat WW9800T și uscătorul de rufe DV8000T

Atât mașina de spălat, cât și uscătorul folosesc inteligența artificială pentru a-ți învăța modurile de spălare, respectiv uscare. De asemenea, folosind machine learning și big data, acestea învață modurile cele mai des folosite pentru spălare și îți recomandă un program de spălare și uscare personalizat.

Mașina de spălat WW9800T analizează paternul de utilizare și alege din peste 2000 de cicluri de utilizare pe cel mai potrivit ție. Dincolo de asta, mașina de spălat comunică cu uscătorul. Mai exact, în timpul spălării, mașina partajează datele uscătorului, pentru ca la final uscătorul să seteze implicit un ciclu potrivit de uscare.

Ambele dispozitive de mari dimensiuni sunt compatibile cu aplicația Smart Things de la Samsung. De aici poți personaliza cum anume speli și usuci. De asemena, primești notificări ori de câte ori se încheie ciclul de spălare pentru a ști să muți hainele la uscat. Apoi, uscătorul te anunță că și-a terminat treaba și tot ce trebuie să mai faci este să împachetezi hainele și să le pui în dulap.

Tot în aplicație găsești funcția Loundry Recipe. Aceasta recomandă cum să speli în funcție de material și ce cantitate de detergent să utilizezi. Mașina de spălat vine cu 4 senzori speciali. Aceștia au rolul de a te ajuta să speli mai ecologic. Mai exact, ai senzor pentru detergent, pentru supraîncărcare, pentru apă și pentru poluare. În funcție de pașii pe care îi faci greșit, aplicația te notifică dacă e cazul să remediezi ceva.

Mașina de spălat cu uscător de la Samsung pe care o avem acasă

Noi folosim acasă deja de mai bine de jumătate de an mașina de spălat cu uscător integrat Samsung WD90N740NOA/LE. Nu avem nimic de obiectat acestui produs. Am prins-o la reduceri la eMAG și am achiziționat-o pentru suma de 2900 lei, cu transport inclus. De când o avem, am scăpat de umezeală, de uscat rufele în casă și nu am mai avut haine murdare înainte să plecăm în vacanță.

Programul de 3 ore pentru spălare și uscare este ideal pentru diferite tipuri de țesătură. În vreme ce, partea de coordonare a ciclurilor de spălare și uscare o facem prin aplicația Smart Things.

În ceea ce privește șifonarea, singurele obiecte vestimentare la care întâmpinăm provocări sunt cămășile din bumbac și tot ce este din denim. Acestea este necesar să fie călcate după fiecare spălare și uscare.

TOP tehnologii Samsung: Frigider SpaceMax RBT300T

O familie numeroasă are nevoie nu doar de mașină de spălat și uscător, ci și de un frigider cât mai încăpător. Spre deosebire de frigiderele convenționale, noul produs de la Samsung asigură mai mult spațiu înăuntru. Asta deși la exterior are fix aceeași adâncime cu a oricărui alt produs din aceeași categorie. În 60cm adâncime au încăput 385 litri, cu 18 litri mai mult decât alte frigidere.

În plus, SpaceMax RBT300T folosește o tehnologie prin care răcește constant în diferite medii de temperatură exterioară. Chiar dacă afară sunt 43 de grade Celsius, temperatura în frigider nu oscilează. Constant vor fi 0.4 grade și nu vor exista acele fluctuații de până la 1.3 grade Celsius. Asta înseamnă că nici alimentele din frigider nu vor încheța, nici în congelator nu vom vedea pojghiță de gheață nedorită.

La capitulul design, avem parte de minimalism foarte bine compartimentat. În ușă este integrat un dispenser de apă care nu sacrifică din locul de depozitare al borcanelor sau sticlelor. În plus, nu vedem afișaj digital pe exterior, asta pentru că Samsung l-a mutat la interior.

Pe lângă toate cele precizare anterior, ar mai fi sistemul de răcire duală în sertarul de legume  și fructe. Dacă te-ai săturat să arunci pe capete alimente pentru că s-au stafidit sau nu mai sunt proaspete, ai nevoie de o astfel de tehnologie.

Aspiratorare verticale Samsung Jet 70 Complete, Jet 70 Turbo și Jet 75 Premium

După ce ai spălat și uscat, ai făcut cumpărăturile și ai depozitat mâncarea în frigider, trebuie să aspiri. Pentru asta, în cadrul Life Unstoppable Samsung a lansat mai multe modele de aspiratoare verticale. În România vor fi disponibile doar 3 modele: Jet 70 Complete, Jet 70 Turbo și Jet 75 Premium.

Puterea de aspirare este de 200W, iar aspiratoarele vin cu invertor digital. Acesta încorporează lamelele montate prin ultrasunete și un difuzor care optimizează fluxul aerului. Jet 75 Premium sau VS75 poate fi utilizat o oră continuu cu o singură încărcare. Bateria poate fi înlocuită cu ușurință, iar dacă este necesar poți prelungi sesiunea de curățenie până la două ore. La stația de încărcare poți lăsa o baterie la încărcat, accesoriu pe care trebuie să îl cumperi separat.

Produsele vin cu diversitate de perii motorizate pe care așteptăm cu interes să le testăm la Noobz cât de curând.

Pentru protejarea mediului, aspiratoarele vin cu filtre HEPA cu 5 straturi. Recipientul pentru praf poate fi înlăturat cu ușurință, apoi golit și spălat. În vreme ce, sistemul multi-ciclonic este la rândul lui detașabil printr-un singur click. Display-ul digital integrat arată statusul aparatului, precum nivelul bateriei și tipul de perie utilizată.

Stația de încărcare poate fi montată în plan vertical, astfel că cei care își doresc să economisească spațiu pot profita de acest aspect. De asemenea, aceasta poate fi folosită ca o stație de încărcare de sine stătătoare. Corpul Jet cântărește doar 1,66 kilograme, ceea ce îl face cu 12% mai ușor decât aspiratoarele clasice. Legat de prețuri, pornesc de la 2399 lei Jet 70, la 1999 lei Jet Turbo și terminând cu 2699 lei Jet 75 Premium.

TOP tehnologii Samsung: Purificator de aer The Cube

Printre produsele prezentate de Samsung în turul virtual Life Unstoppable de luna aceasta se numără și Samsung The Cube. Acest model l-am testat deja la Noobz și v-am spus într-un material dedicat care este părerea noastră despre el. Vă reamintim că dacă nu aveam purificatorul acasă, nu am fi aflat niciodată că pâinea prăjită crește indicele de poluare de la 47 la 265.

TOP tehnologii Samsung: The Terrace, televizor rezistent la apă și praf

Pentru prima dată în portofoliul Samsung vedem un televizor rezistent la apă și praf. Acesta este perfect pentru exterior și vine cu o peliculă care nu permite luminii să se reflecte când vizionezi la exterior. Provocarea mare este să îți cumperi un televizor care să nu se defecteze când afară e prea cald, prea frig, plouă sau bate soarele.

The Terrace este construit să reziste la temperaturi de până la 50 de grade Celsius. Desigur, nu îl poți arunca în piscină și nu poți pune furtunul pe el. Însă, nu trebuie să îți faci griji dacă vremea e urâtă și el stă afară în intemperii.

Dacă vrei un sunet mai bun decât cel redat de televizor, poți opta pentru un soundbar cu standard IP55, la fel cu smart TV-ul. Acesta se achiziționează separat și poate fi montat pe un suport dedicat, atașat de televizor.

Desigur, prețul produsului este pe măsură. Pentru 55 inch prețul e undeva la 3500 dolari. Pentru 65 inch costă 5000 de dolari, iar pentru 75 inch costă 6500 dolari. Momentan produsele nu au ajuns în România, însă la un moment dat le vom vedea în oferta retailerilor parteneri Samsung.

TOP tehnologii Samsung: The Premiere – primul videoproiector de la Samsung

Este într-adevăr o premieră interesantă. Videoproiectorul vine disponibil în două versiuni: proiecție de până la 130 inch (LSP9T) și de până la 120 inch (LSP7T). Produsele vor ajunge în România undeva în luna decembrie, când sperăm să le și testăm să vedem ce poate Samsung să ofere pe această nișă.

The Premiere este un 4K ultra short throw laser. Am primit frecvent cerințe de recomandări pe această categorie de produse. Cel mai des, nu de la consumatori casnici, ci de la business-uri. De aceea, când am văzut lansare, deși știam că The Premiere este un videoproiector pentru acasă, l-am văzut ideal pentru o sală de curs dintr-un spital privat sau într-o școală particulară.

Nu o să intru mai mult în detalii despre primul proiector de la Samsung. Atunci când va ajunge la teste vom avea posibilitatea să trecem pas cu pas prin toate amănuntele.

The Sero este un televizor pentru tineri și pentru cei cu spirit tânăr

Nu am văzut The Sero pentru prima dată în turul virtual Life Unstoppable. Însă, ori de câte ori îl văd prezentat din nou, îmi dă o stare de bine, mă duce cu gândul la viitor. De un televizor convențional așezat pe comodă sau perete, ne-am săturat toți. Însă, de un televizor care poate fi și vertical și orizontal, nu prea te saturi. Asta pentru că ne-am obișnuit cu smartphone-urile. Iar ceea ce face The Sero este să redea experiența smartphone pe un ecran mult mai mare.

Scopul acestui articol nu este să intrăm în detalii tehnice, ci să punctăm specialul, inovația. Iar încă o inovație care mi-a ajuns la suflet s-a aflat în bucătăria Samsung.

Plită cu hotă integrată să absoarbă mirosul când gătești

Dacă ești pasionat de gătit, iar eu ador să stau în bucătărie, o să adori plita asta. Mi se pare ideală pentru atunci când gătești pentru 4 – 6 persoane. Vine integrată perfect într-o insulă de bucătărie la care nu trebuie să montezi o hotă în tavan. Știm că cele mai multe insule necesită foarte mult spațiu de lucru, la care se adaugă imensitatea de hotă care să absoarbă mirosul când gătești.

Mi se pare senzațional designul minimalist al plitei care se completează foarte bine cu Dual Cook, mașina de spălat vase și un mobilier navy în bucătărie. Cum am spus și în video, aștept cu nerăbare să ne mutăm la casă și știu deja care sunt cel puțin două dintre produsele de bucătărie pe care le vreau fără drept de apel. Pentru mai multe detalii și imagini despre Gama Infinite Line de electrocasnice de la Samsung, dați play la videoclipul-reacție de la începutul articolului.

Acestea au fost produsele de tehnologie pentru acasă care ne-au atras în special atenția din turul virtual Life Unstoppable de la Samsung. Desigur, au fost prezentate și un mid-range 5G nou, Galaxy A42, noul Galaxy Z Fold2, o tabletă mid-range Galaxy Tab A7, brățara fitness Galaxy Fit2 și wireless chargher trio. Desigur, nu uităm nici de gama de frigidre BESPOKE sau de monitoarele de gaming Odyssey, G9 și G7 și gama QLED 2020.

Parte dintre prouse le-am testat deja la Noobz

Însă, inclusiv de aici încolo se anunță experiențe interesante de testare, așa că stați cu ochii pe noi. Încercăm să ținem pasul cu toate lansările, astfel încât să găsiți cât mai multe informații care să vă fie de folos acasă sau la birou. Dacă aveți întrebări suplimentare, nu ezitați să le lăsați în comentarii.

Samsung lansează noile game de electrocasnice

Noile produse Samsung se lansează în cadrul Life Unstoppable

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version