Home Smart Smartphones Samsung lansează noul Galaxy A42 5G

Samsung lansează noul Galaxy A42 5G

0

Samsung lansează noul Galaxy A42 5G. Dispozitivul aduce conectatea 5G la un preț foarte accesibil. Noul dispozitiv este echipat cu toate inovațiile esențiale așteptate de utilizatorii seriei Galaxy A, precum camera quad, display-ul Infinity-U și bateria de lungă durată.

Divertisment 5G

Galaxy A42 5G oferă capacități de streaming și descărcări hiper-rapide cu ajutorul tehnologiei 5G. Indiferent dacă utilizatorii optează pentru jocuri mobile în timp ce se află în deplasare sau streaming live în rezoluție 4K, conectivitatea super-rapidă le va asigura un timp de răspuns cu mai puține întârzieri și performanțe maxime de fiecare dată.

Display-ul imersiv HD Super AMOLED Infinity-U de 6,6 inci dă viață filmelor preferate la o claritate cinematografică, iar bateria de 5.000mAh cu încărcare rapidă le permite utilizatorilor să urmărească, să acceseze și să deruleze conținutul dorit pentru mai mult timp.

Spatele dispozitivului dispune de un model stratificat, care creează un aspect vizual modern, premium. Designul ergonomic și marginile rotunjite fac din noul Galaxy A42 5G un dispozitiv confortabil și ușor de utilizat cu o singură mână. Este disponibil în trei culori atrăgătoare; Prism Dot Black, Prism Dot White și Prism Dot Grey.

Galaxy A42 5G – Surprinde și distribuie instant

Galaxy A42 5G dispune de un sistem de camere quad puternic cu multiple funcții, care facilitează surprinderea sau înregistrarea momentelor ce merită imortalizate.

Camera principală de 48MP și camera Ultra Wide de 8MP pot realiza fotografii landscape uimitoare, în timp ce camera Macro de 5MP și camera de adâncime de 5MP pot surprinde detalii mai complexe ale obiectelor din prim-plan și pot crea un efect de estompare a fundalului în jurul subiectului. Există o cameră de 20MP în partea din față pentru fotografii de tip selfie și apeluri video.

Îmbinând 128GB de stocare internă și 4GB RAM, împreună cu suportul Micro SD de până la 1TB, utilizatorii vor putea surprinde și salva videoclipuri și fotografii fără grija spațiului de stocare insuficient.

Galaxy A42 5G va fi disponibil în România începând cu  luna noiembrie.

Galaxy A42 5G – Specificații:

A42-5G
Display1)6.6” HD+ Super AMOLED Infinity-U
CamereSpate48MP AF (F1.8) + 8MP FF (F2.2) + 5MP FF (F2.4) + 5MP FF (F2.4)
Față20MP FF (F2.2)
ProcesorSM 7225 (Global) Dual 2.2GHz + Hexa 1.8GHz
Memorie2)RAM4GB
Stocare128GB
MicroSDUp to 1TB
BatteryCapacitate5,000mAh(standard)3)
Charging15W Încărcare Rapidă
Dimensiuni164.3 x 75.8 x 8.6mm / 193g
Alte specificațiiAmprentă digitală pe ecran, cablu Tip C Încărcare Rapidă, Samsung Pay4)

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version