Home Divertisment Aplicaţii Google lansează funcția săli de întâlnire Meet

Google lansează funcția săli de întâlnire Meet

0

Google lansează funcția săli de întâlnire Meet. Aceasta are rolul de a crește interacțiunile dintre utilizatori. Cursurile online pot fi copleșitoare, nu doar pentru profesori, ci și pentru studenții care învață mai bine atunci când interacționează cu ceilalți. Pentru a ajuta la rezolvarea acestei probleme, Google a lansat o nouă funcție Meet numită „săli de întâlnire”.

Aceasta le-ar oferi educatorilor o modalitate de a împărți participanții în grupuri mai mici în timpul apelurilor video. În acest moment, funcția este disponibilă exclusiv pentru clienții Enterprise for Education. Însă gigantul de tehnologie spune că va fi disponibil pentru mai mulți utilizatori (inclusiv pentru clienții Education și Enterprise standard) la sfârșitul anului.

Google lansează funcția săli de întâlnire Meet

Google a spus că această capacitate de a grupa oameni și de a îi pune în camere mai mici a fost foarte solicitată. Aceasta are potențialul de a crește implicarea, permițând discuții simultane în grupuri mici.

Creatorul apelului poate face până la 100 de camere de desfășurare într-un apel. Participanții vor fi distribuiți aleatoriu și uniform în camere, dar organizatorul le poate muta manual în camere diferite, dacă este necesar. Moderatorii pot, de asemenea, sări dintr-o cameră în alta pentru a monitoriza și a participa la discuții.

Funcția a început să fie lansată și va fi disponibilă în curând tuturor clienților Enterprise for Education. Google a inventat și a lansat noi instrumente pentru apelurile video Meet în ultimele luni, întrucât cursurile și întâlnirile virtuale au devenit din ce în ce mai frecvente din cauza pandemiei.

Google Meet este gratuit pentru toată lumea. De asemenea, este disponibil în aplicația Gmail de pe Android și iOS. Acest lucru îl face și mai accesibil.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version