Home Smart Smartphones Precomenzile iPhone 12, de două ori mai mari decât pentru iPhone 11...

Precomenzile iPhone 12, de două ori mai mari decât pentru iPhone 11 – Kuo

0

Precomenzile iPhone 12 au fost de două ori mai mari decât pentru iPhone 11. De asemenea, cererea pentru iPhone 12 Pro a depășit așteptările. Analistul Apple, Ming-Chi Kuo estimează că cererea pentru iPhone 12 este cu mult peste cea pentru iPhone 11 de anul trecut.

Acesta spune că precomenzile au ajuns între 1.7 milioane și 2 milioane în primele 24 de ore. În timp ce, precomenzile iPhone 11 au fost între 500.000 – 800.000 de unități anul trecut. Desigur, acestea sunt supoziții și estimări, de vreme ce Apple nu a ieșit cu cifre oficiale.

Precomenzile iPhone 12 sunt mari datorită 5G

Era de așteptat ca primul telefon 5G de la Apple să fie foarte bine primit de public. La fel s-a întâmplat și cu seria iPhone 6, când Apple a lansat un iPhone cu ecran mai mare. Kuo spune că precomenzile pentru iPhone 6 în primele 24 de ore au fost de aproximativ 4 milioane de unități.

Totuși, anul acesta doar două din patru modele iPhone 12 sunt disponibile momentan pentru precomandă. Precomenzile pentru iPhone 12 mini și iPhone 12 Pro Max vor fi disponibile din 6 noiembrie. Kuo mai estimează că cererea pentru modelele mai scumpe va depăși așteptările. Modelul standard este așteptat să fie cel mai popular.

Însă, semnele timpurii din precomenzile iPhone 12 sugerează că cererea se va distribuit în mod egal între ele. Kuo spune că cererea pentru mini ar putea să nu fie atât de mare pentru că telefonul nu oferă suport dual SIM. De asemenea, cererea pentru telefoane cu ecrane mici este în scădere, în special în China. Accesoriile MagSafe și carcasele au început să fie livrate înainte de iPhone 12.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version