Home PC Periferice Kingston anunță Flash Drive USB DataTraveler Duo

Kingston anunță Flash Drive USB DataTraveler Duo

0

Kingston anunță Flash Drive USB DataTraveler Duo cu două interfeţe de conectare. DataTraveler Duo este un stick de memorie cu interfață dublă ce oferă flexibilitate utilizatorilor ce folosesc dispozitive din generaţii diferite.

DataTraveler Duo dispune de o interfață dublă care funcționează atât cu porturi standard USB Type-A cât și cu porturi USB Type-C, ce ajută la partajarea cu ușurință a fișierelor între laptop-uri, desktop-uri și dispozitive mobile. Este de asemenea un dispozitiv perfect pentru stocare. Acesta este disponibil în capacități de 32GB și 64GB.

Viteza de transfer oferită de interfața USB 3.2 Gen1 permite utilizatorilor să acceseze și să transfere cu ușurință documente, fotografii, videoclipuri, muzică și multe altele. Mai mult, pentru protecția porturilor USB atunci când acestea nu sunt folosite, fiecare conector dispune de un capac culisant.

Flash Drive USB DataTraveler Duo

DataTraveler microDuo 3C (DTDUO3C): Oferă o interfață care funcționează cu ambele standarde USB (Type-A şi Type-C). Vitezele la citire sunt de până la 100Mb/s. Vine disponibil cu o capacitate de stocare maximă de 128GB, ceea ce oferă suficient spațiu suplimentar de stocare pentru cele mai noi telefoane, tablete, sisteme Windows sau Mac.  

DataTraveler microDuo 3.0 G2 (DTDUO3G2): Oferă o interfață dublă de tip micro USB și USB Type-A pentru telefoanele și tabletele pe Android care suportă USB OTG (On The Go).

DTDUO3G2 poate fi introdus în portul micro-USB al telefonului sau al tabletei. Aceesta extinde memoria dispozitivului cu până la 128GB. De asemenea, oferă acces rapid la fotografii, videoclipuri și alte date, permiţând transferul acestora rapid și ușor între dispozitive mobile și PC-uri.

Flash Drive USB DataTraveler Duo este disponibil în capacități de 32GB şi 64GB. Produsul dispune de 5 ani garanție și suport tehnic gratuit.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version