Home PC Laptopuri Laptopul complet rigidizat Getac B360 este disponibil în România

Laptopul complet rigidizat Getac B360 este disponibil în România

0

Laptopul complet rigidizat Getac B360 este disponibil în România prin ELKO. Caracterizat de un nivel ridicat de performanță și prevăzut cu un ecran deosebit de luminos, acesta va facilita activitatea tuturor specialiștilor care sunt pe teren, în condiții de mediu neprielnice.

Laptopul complet rigidizat Getac B360 este echipat cu procesoare Intel Core din cea de a 10-a generație

Laptopul garantează performanțe de top, în timp ce carcasa cu care este prevăzut a fost proiectată astfel încât să îi asigure rezistența necesară în condiții extreme de utilizare.

Aceasta respectă standardele MIL-STD-810H, MIL-STD-461G. Acest lucru îi permite sistemului să funcționeze la temperaturi cuprinse între -29 de grade Celsius și +63 de grade Celsius sau în timpul unei căderi de la înălțimea de 2m.

Mai mult decât atât, standardul IP66 garantează rezistența la praf și la jeturi puternice de apă. În vreme ce, certificarea ANSI/ISA 12.12.01 permite utilizarea fără probleme în medii ostile.

Siguranță atât la exterior, cât și la interior

Siguranța superioară oferită de B360 nu se rezumă însă numai la rezistența sa fizică, ci și la diversele soluții de securitate cu care este prevăzut acesta. Astfel, utilizatorii au la dispoziție mai multe metode de autentificare, precum cititor RFID, cititor smartcard și recunoaștere facială.

Totodată, unitățile de stocare SSD pot fi înlăturate rapid, pentru a păstra în siguranță și fără bătăi de cap datele, atunci când acest lucru se impune, iar opțional poate fi inclusă și o soluție de protecție DDS.

Toate aceste beneficii sunt oferite și de varianta B360 Pro, care oferă în plus o baterie extinsă, pentru autonomie sporită, un port serial suplimentar și posibilitatea instalării unei unități optice.

Laptopul complet rigidizat Getac B360: Construcție rezistentă într-o greutate redusă

Dincolo de platforma hardware de ultimă generație, construcția deosebit de rezistentă și soluțiile de securitate avansate, noul Getac B360 este caracterizat și de portabilitate foarte bună. Cu o greutate de numai 2,32 kilograme și grosime de circa 35 milimetri, acesta este suficient de ușor și de compact pentru a putea fi luat fără niciun fel de problema în orice deplasare în interes profesional.

Importanța ecranului nu a fost nici ea neglijată, optându-se pentru un panou IPS Full HD de 13.3” cu tehnologie LumiBond, a cărui luminozitate maximă de 1400Nits îi asigură lizibilitate perfectă în orice condiții de iluminat ambiental și din orice unghi ar fi privit.

Suport pentru control tactil

În plus, acesta este prevăzut cu suport pentru control tactil, ceea ce îi permite utilizatorului să lucreze mai repede, indiferent dacă folosește pen-ul – dispozitivul său special, degetele sau mănușile.

În privința conectivității, Getac B360 se remarcă prin includerea suportului 5G, căruia i se adaugă Bluetooth 5.1 și Wi-Fi 802.11ax, iar, în mod opțional, 4G LTE și modul GPS.

Echipamentul este dotat și cu 1 port USB 2.0, 2 porturi USB 3.1 Gen 2 Tip-A, 1 conector HDMI, 1 port serial, 1 interfață LAN, conector audio pentru căști și microfon, cititor de carduri SD, slot SIM opțional și, la alegere, 1 port USB 3.1 Gen 2 Tip-C sau DP sau VGA.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version