Home Divertisment Aplicaţii Donează porții de mâncare cu foodpanda

Donează porții de mâncare cu foodpanda

0

Donează porții de mâncare cu foodpanda. Platforma lansează funcționalitatea ShareTheMeal în aplicație și site. Cu ajutorul acesteia, poți dona porții de mâncare. Astfel, poți contribui la combaterea foametei în zonele vulnerabile ale lumii, printr-o simplă apăsare de buton.

foodpanda (Delivery Hero) a încheiat un parteneriat global cu Programul Alimentar Mondial al Organizației Națiunilor Unite. Parteneriatul a avut ca rezultat integrarea funcționalității ShareTheMeal în aplicațiile locale de food ordering ale grupului Delivery Hero. Astfel permite un proces de donație foarte ușor, devenind parte integrată a fluxului de comenzi.

Prin opțiunea ShareTheMeal, utilizatorii din țările în care grupul Delivery Hero este prezent pot contribui activ la hrănirea persoanelor din zonele în care fenomenul de foamete este răspândit. Până la finalul 2021, Delivery Hero își propune să doneze zece milioane de porții de mâncare.

Donează porții de mâncare cu foodpanda

După finalizarea unei comenzi în aplicația foodpanda, utilizatorii pot sprijini această inițiativă prin donarea echivalentului în bani a unei mese pentru o zi sau pentru mai multe zile copiilor aflați în nevoie. Aceștia pot opta pentru una dintre cele trei sume fixe: 2,4 lei, 7,2 lei  sau 16,8 lei. Donațiile sunt procesate de foodpanda și trimise ulterior către Programul Alimentar Mondial al ONU.

Inițial, această acțiune a funcționat ca un proiect pilot dezvoltat în 2019 de echipa Delivery Hero în Cluj-Napoca. Ulterior a fost extins în toamna acestui an și la nivelul altor țări din grupul Delivery Hero, precum Austria, Bulgaria sau Malaezia. În curând, funcționalitatea urmează să fie lansată pe mai multe piețe în care grupul Delivery Hero operează în prezent.

De la lansarea ShareTheMeal în 2015, peste 3,5 milioane de oameni s-au alăturat inițiativei. Aceștia au donat peste 85 de milioane de mese, echivalentul a 41 milioane dolari pentru acțiunile Programului Alimentar Mondial în întreaga lume.

Cum ți se pare campania celor de la foodpanda? Scrie-ne în comentarii.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version