Home Divertisment Aplicaţii Documentele Office pot fi editate direct din Gmail

Documentele Office pot fi editate direct din Gmail

0
Documentele Office pot fi editate direct din Gmail

Documentele Office pot fi editate direct din Gmail. Google permite utilizatorilor să editeze fișierele Office atașate în Gmail.

Google Workspace oferă compatibilitate cu fișierele Office de ceva timp. Însă, înainte, documentele trebuiau importate în Google Drive pentru a le putea edita sau modifica. În același timp, atașamentele din e-mail puteau fi doar vizualizate.

Noul flux de lucru eficientizează considerabil procesul de editare. Acum poți deschide și edita direct un fișier Office utilizând editorul Google Docs. Însă, noua funcție de editare nu convertește fișierele Office în Google Docs, păstrând astfel, formatul original.

Documentele Office pot fi editate direct din Gmail

Gmail permite utilizatorilor să răspundă la e-mailul original și să includă fișierul, acum actualizat (încă într-un format de fișier Office), fără a mai fi nevoie să descarce și apoi să atașeze fișierul actualizat.

Google lucrează, de asemenea, la compatibilitatea fișierelor Office în Google Docs. Astfel, compania lansează un nou program Macro Converter pentru Google Workspace. Acesta este conceput pentru a ajuta utilizatorii și organizațiile să își importe mai ușor macrocomenzile din Excel în Sheets.

De asemenea, Google lucrează la adăugarea unei orientări mai bune a documentelor și a suportului pentru imagini în Google Docs. Astfel, permițând documente cu pagini orientate atât pe orizontală, cât și pe verticală, împreună cu imagini plasate în spatele textului și watermarks. Însă, noile caracteristici ale imaginilor nu vor fi disponibile până anul viitor.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version