More

  L’Oréal prezintă L’Oréal Water Saver în cadrul CES 2021

  L’Oréal prezintă L’Oréal Water Saver în cadrul CES 2021. O tehnologie pentru îngrijirea sustenabilă a părului în saloanele de coafură și acasă, dezvoltată împreună cu Gjosa.

  L’Oréal prezintă L’Oréal Water Saver în cadrul CES 2021

  L’Oréal prezintă ultima sa inovație „beauty tech” în cadrul Consumer Electronics Show (CES) 2021: L’Oréal Water Saver. Un sistem pentru îngrijirea sustenabilă a părului în saloanele de coafură și acasă. Tehnologia este dezvoltată împreună cu Gjosa. Inovația transformă modul în care ne spălăm și ne îngrijim părul. Cantitatea de apă folosită este redusă, experiența este îmbunătățită, iar eficiența îngrijirii părului crescută, datorită noilor tehnologii avansate.

  Șamponarea părului la salon devine acum o experiență mai sustenabilă, prin lansarea L’Oréal Water Save. Tehnologia sa inovatoare reduce consumul de apă cu până la 80%.

  Credem că este responsabilitatea noastră la L’Oréal de a contribui la conservarea resurselor naturale ale planetei. Fiecare picătură de apă este prețioasă, iar prin noua noastră tehnologie facem ca fiecare picătură de apă să conteze”, a declarat Nicolas Hieronimus, director executiv adjunct L’Oréal Group. „L’Oréal Water Saver reprezintă o nouă etapă în ambiția noastră de a fi o companie beauty-tech, aceea de a  le oferi consumatorilor o experiență de frumusețe personalizată excepțională, în timp ce integrăm angajamentele de dezvoltare în toate aspectele activității noastre.”

  L’Oréal Water Saver a fost creat în urma parteneriatului dintre L’Oréal Technology Incubator și compania elvețiană de inovare durabilă Gjosa. A rezultat astfel primul produs de acest fel.

  Picăturile de apă se ciocnesc una de alta conform unei direcții definite și unei distribuții uniforme. Acest fapt le reduce dimensiunea și le mărește viteza. Astfel, asigurându-i fiecărei picături de apă cea mai bună utilizare în procesul șamponării părului. În același timp facilitează clătirea șampoanelor, balsamurilor și a altor produse de îngrijire.

  Caracteristicile revoluționare ale noului dispozitiv L’Oréal Water Saver

  O viteză mare a apei și o reducere cu până la 80% a consumului de apă, în comparație cu spălarea convențională. Dispozitivul L’Oréal Water Saver consumă doi litri de apă pe minut, față de standardul de uz casnic de opt litri, fără diferențe semnificative de presiune.

  Tehnologia brevetată de aplicare, pentru o experiență nouă a îngrijirii părului. Prin infuzarea direct în fluxul de apă a produselor de îngrijire a părului special concepute și micronizate, L’Oréal Water Saver generează picături de 10 ori mai mici, pentru o absorbție mai bună și o clătire mai rapidă.

  Un tablou de bord și raportarea impactului. Datele privind economisirea apei și a costurilor sunt monitorizate într-un tablou de bord însoțitor, care le furnizează proprietarilor saloanelor un istorical tratamentelor utilizate, în plus față de monitorizarea reducerii consumului de apă, a energiei și a costurilor.

  Activitatea noastră din ultimul deceniu la L’Oréal Technology Incubator s-a concentrat pe îmbinarea frumuseții cu tehnologia. Ne dedicăm reinventării experiențelor de frumusețe pentru a obține rezultate mai bune, mai eficiente și mai personalizate pentru consumatorii noștri. L’Oréal Water Saver este bazată pe o tehnologie de ultimă oră, însă ce este și mai important este faptul că transformă experiențele consumatorilor noștri în momente unice, care îi inspiră”, a declarat Guive Balooch, Președinte al L’Oréal Technology Incubator.

  L’Oréal Water Saver este rezultatul unui parteneriat exemplar și exclusiv, care combină o moștenire veche de un secol de inovații în domeniul îngrijirii părului cu tehnologia de ultimă oră. Reprezintă o nouă experiență sustenabilă pentru consumatori, pe care suntem foarte nerăbdători să o vedem lansată în întreaga lume,”  a declarat Amin Abdulla, co-fondator Gjosa.

  Dispozitivul L’Oréal Water Saver este deja disponibil în saloane L’Oréal din New York și Paris. Lansarea globală va avea loc în perioada 2021 – 2022. Este estimat ca în următorii câțiva ani tehnologia să fie disponibilă în mii de saloane. Astfel, rezultând economii de apă remarcabile de până la aproape patru miliarde de litri de apă pe an. Un dispozitiv destinat uzului casnic va fi lansat ulterior.

  Alte noutăți de la L’Oréal la CES 2021

  L’Oréal anunță, de asemenea, comercializarea premiatei tehnologii Perso. Prezentat în cadrul ediției CES din 2020, Perso este un gadget bazat pe inteligență artificială.

  Astăzi, L’Oréal lansează Yves Saint Laurent Rouge Sur Mesure Powered by Perso, primul  dispozitiv de acest fel. Acesta permite personalizarea rujurilor de acasă. Dispozitivul elegant, alimentat de inteligență artificială și dezvoltat de L’Oréal Technology Incubator, folosește cartușele de culoare iconice ale brandului – roșu, nud, portocaliu sau fucsia.

  Yves Saint Laurent Rouge Sur Mesure Powered by Perso

  Utilizatorii dispozitivului Perso pot crea mii de nuanțe personalizate ale rujului YSL Velvet Cream Matte Finish, printr-o singură atingere. Pentru început, o ediție limitată a dispozitivului revoluționar va fi disponibilă în Statele Unite ale Americii, la prețul de 299 de dolari, cu livrare la începutul primăverii 2021.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here