Home PC Laptopuri HP lansează noi laptopuri, PC-uri și monitoare în 2021

HP lansează noi laptopuri, PC-uri și monitoare în 2021

0

HP lansează noi laptopuri și monitoare în 2021. Vezi în rândurile ce urmează care sunt produsele pe care să le cauți în ofertele retailerilor începând cu martie și aprilie.

PC-urile HP EliteBook 805 G8 susțin munca indiferent de locul ales. Acestea vin echipate cu procesoare AMD Ryzen™ PRO 5000 Series Mobile și au o durată mare de viață a bateriei. Laptopurile vin cu diagonale de 13.3, 14 și 15.6 inch.

Productivitate de oriunde

Utilizatorii pot lucra grație unor conexiuni rapide prin Wi-Fi 6 și, opțional, 4G LTE. Aceștia pot transfera poze, filme și fișiere rapid și în siguranță între un PC HP și un telefon, prin HP QuickDrop.

HP Sound Calibration adaptează sunetul din căști preferințelor utilizatorului. Experiența audio este imersivă, iar HP Dynamic Audio adaptează sunetul, muzica și filmele în timp ce reduce zgomotul de fond.

Siguranță

PC-urile HP Elite sunt printre cele mai sigure și ușor de folosit din lume. Tehnologia HP Tamper Lock blochează computerul dacă a fost deschis sau compromis fizic.

Dispozitivele pot fi curățate cu servețele obișnuite. Funcția HP Easy Clean dezactivează ecranul tactil, tastatura și clickpad-ul pentru a-l putea igieniza fără a fi oprit. HP Sure View Reflect oferă discreție utilizatorilor, activând o imagine reflectorizantă când ecranul este privit din lateral .

Materiale provenite din surse sustenabile

PC-urile fac parte din cel mai sustenabil portofoliu de computere din lume. Pentru carcasa difuzoarelor a fost folosit plastic recuperat din apropierea oceanelor, iar ambalajul a fost realizat 100% din materiale provenite din surse sustenabile.

HP ProBook 635 Aero G8

Cu o greutate care pornește de la mai puțin de 1 kg, HP ProBook 635 Aero G8 este perfect pentru cei care doresc să muncească de oriunde. Designul modern, securitatea sporită pentru operațiuni de business și bateria cu durată mare viață îi ajută pe utilizatori să fie productivi și să se sincronizeze ușor cu telefonul mobil, prin HP QuickDrop.

HP ProBook 445 G8, HP ProBook 455 G8 și HP ProBook 435 x360 G8

HP ProBook 445 G8, HP ProBook 455 G8 și HP ProBook 435 x360 G8 sunt gândite pentru profesioniștii din cadrul companiilor în plină dezvoltare – indiferent dacă lucrează de la birou, dintr-o sală de conferințe sau de acasă.

Cu un design îmbunătățit și cele mai noi procesoare AMD Ryzen™ 5000 Series, Mobile, ProBook 405 G8 continuă să livreze performanța comercială, securitatea și durabilitatea de care angajații au nevoie într-o zi de muncă. HP ProBook x360 435 G8 are o mobilitate de 360o și se adaptează la patru moduri de lucru pentru a crea, prezenta și colabora confortabil.

Monitorul HP P34hc WQHD

Pentru utilizatorii cu sarcini multipe într-o zi de lucru, acasă sau la birou, monitorul HP P34hc WQHD oferă o experiență imersivă grație ecranului curbat cu diagonală de 34 inch. Productivitatea poate crește cu până la 33% grație unui display ultrawide.

Cu un singur cablu USB-C® ce transmite semnalul video și cu o putere de încărcare de până la 65W pentru un notebook, acest monitor modern ultrawide este hub-ul biroului tău.

56% dintre companii spun că prioritatea lor este starea de bine a angajaților care folosesc echipamente ergonomice, iar acest monitor oferă posibilitatea de a ajusta înălțimea și înclinarea pentru a crea un spațiu de lucru confortabil.

Prețuri și disponibilitate

⦁ HP EliteBook 835 G8, HP EliteBook 845 G8 și HP EliteBook 855 G8 sunt așteptate în martie.
⦁ HP ProBook 635 Aero G8 este așteptat în aprilie.
⦁ HP ProBook 445 G8 și HP ProBook 455 G8 sunt așteptate în februarie.
⦁ HP ProBook x360 435 G8 este așteptat în februarie.
⦁ Monitorul curbat HP P34hc WQHD este așteptat în ianuarie la prețul de $449.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version