Home Smart Smartphones realme 7i este disponibil oficial în Romania

realme 7i este disponibil oficial în Romania

0

realme 7i este disponibil oficial în Romania. Supranumit “Big Battery Gaming Phone” oferă o experiență de gaming fluidă cu procesorul G85.

realme 7i este disponibil oficial în Romania

realme 7i oferă utilizatorilor numeroase beneficii hardware într-un pachet echilibrat și la un preț de 699,99 Lei. Telefonul a câștigat încrederea utilizatorilor din întreaga lume datorită puterii de procesare oferite de procesorul MediaTek Helio G85. Acest procesor oferă un lag minim în sesiunile de gaming.

În acelaşi timp, comutarea între Wi-Fi și datele mobile durează doar 13ms. Astfel, asigurând o activitate de gaming online neîntreruptă.

Supranumit și “Big Battery Gaming Phone”, realme 7i dispune de o baterie generoasă de 6000mAh. Aceasta se poate încărca rapid cu ajutorul încărcătorul de 18W din pachet. Pentru o singură încărcare, smartphone-ul oferă 43 de ore de convorbiri, vizionarea a 18 filme sau redarea a peste 1200 de melodii.

realme a introdus funcția App Quick Freeze, care “îngheață” în mod inteligent aplicațiile care nu au fost utilizate o perioadă lungă de timp. De asemenea, funcția Screen Battery Optimization reduce efectele de tranziție pentru ca telefonul să consume mai puțină energie și puterea.

Performanța procesorului și autonomia ridicată sunt puse în valoare pe un ecran modern de 6.5 inch cu o acoperire de 88.7% din suprafaţa telefonului, precum și de o rezoluție HD 720 x 1600 pixeli.

realme 7i oferă imagini de înaltă calitate cu ajutorul a trei camere foto cu obiective diferite. Camera principală este echipată cu un senzor de 48MP, iar celelalte doua camere sunt dotate cu obiective pentru ultra wide de 119 grade si macro de 4cm. Camera principală de 48MP va oferi detalii surprinzătoare la o rezoluție maximă de 6000 x 8000 pixeli.

realme 7i este disponibil în România prin eMAG, la prețul de 699 Lei.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version