Home Divertisment Aplicaţii Instagram lucrează la un flux vertical pentru Stories

Instagram lucrează la un flux vertical pentru Stories

0

Instagram lucrează la un flux vertical pentru Stories. Competitorul TikTok, Reels, folosește deja conceptul.

Instagram lucrează la un flux vertical pentru Stories

Instagram ar putea încerca să imite un alt element al designului TikTok. Astfel, introduce un nou flux vertical pentru Stories, relatează TechCrunch. Navigarea cu glisări verticale în sus și în jos ar face ca Stories să se comporte mai mult ca Reels. Caracteristică puternic „inspirată” de TikTok.

Feedul de Stories vertical nu este testat încă, a confirmat Instagram. Însă, codul pentru modificare este deja în curs de dezvoltare pe baza acestui screenshot de la Alessandro Paluzzi. Nu este mare lucru, dar arată că Instagram este în continuă expansiune.

Urmând exemplul Reels ar unifica diversele fluxuri Instagram într-un anumit sens. Dacă Stories ar deveni o experiență verticală, caracteristica nu se va potrivi doar cu Reels, ci și cu caracteristica originală a aplicației de derularea fluxului. Totuși, IGTV ar funcționa un pic diferit.  Videoclipurile sunt poziționate într-o grilă verticală în profiluri, dar prezintă o navigare orizontală după ce începi să vizionezi.

Adam Mosseri, a declarat în podcastul Decoder, că 2020 se referă la „plasarea unei grămezi de pariuri”, în timp ce 2021 ar fi „îndeplinirea acestor angajamente și simplificarea experienței”. Compania testează deja modificări ale tipului de conținut care poate fi adăugat la Stories. De asemenea, testează și schimbarea modului în care sunt afișate Stories și care ar putea fi următorul pas în acest proces de simplificare.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version