Home Servicii Parteneriat OPPO și DIGI pentru piața locală

Parteneriat OPPO și DIGI pentru piața locală

0

Parteneriat OPPO și DIGI pentru piața locală. Primele produse OPPO din portofoliul DIGI sunt smartphone-urile A15 și A53.

Parteneriat OPPO și DIGI pentru piața locală

OPPO și DIGI Mobil au anunțat încheierea unui parteneriat. Începând cu această lună smartphone-urile OPPO vor fi disponibile în oferta operatorului de telefonie mobilă.

Primele produse disponibile vor fi două modele ale seriei A, respectiv OPPO A15 și OPPO A53. Ambele telefoane sunt disponibile atât online, cât și în rețeaua de puncte de prezență DIGI.

Modelul OPPO A15 beneficiază de o ofertă specială, putând fi cumpărat cu avans zero și rate fixe, împreună cu abonamentul DIGI Mobil Optim.

OPPO A15 are un diplay de 6.52 inci HD+ și dispune de o cameră triplă cu inteligență artificială. Ansamblul de camere este alcătuit dintr-o lentilă principală de 13MP, o lentilă macro de 2 MP și o lentilă de adâncime de 2MP.

OPPO A53 vine cu un ecran de 6,5 inci și o rată de împrospătare de 90Hz. OPPO A53 beneficiază de  o baterie puternică de 5000 mAh, cu tehnologia de încărcare rapidă la 18W. De asemenea, vine cu un procesor performant octa core, Qualcomnm Snapdragon

OPPO este prezent pe piața din România din luna iunie a anului trecut.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version