Home PC Hardware PC Garage anunță campania ‘Intel Days: Te echipăm gratuit’

PC Garage anunță campania ‘Intel Days: Te echipăm gratuit’

0

PC Garage anunță campania ‘Intel Days: Te echipăm gratuit’. Clinții pot primi un cooler performant pentru viitorul lor calculator.

PC Garage anunță campania ‘Intel Days: Te echipăm gratuit’

PC Garage revine cu o nouă campanie sub umbrela Intel Days. Astfel, la achiziția unui procesor Intel® și a unei plăci de bază compatibile, PC Garage oferă cadou un cooler pe lichid de la ID-Cooling.

‘Intel Days: Te echipăm gratuit’ are loc în perioada 15 – 27 martie 2021, în limita stocului disponibil. Campania se aplică pentru orice procesor Intel® Core i5, i7 sau i9 din modelele selectate, împreună cu orice placă de bază compatibilă. Cele două cadouri,  ID-Cooling Frostflow 140 şi Frostflow 240, sunt oferite în funcție de valoarea comenzii efectuate.

Pentru comenzile cu valoare cumulată a celor două produse sub 1.400 RON, clienții vor primi cadou modelul ID-Cooling Frostflow 120. Pentru comenzile ce depășesc suma de 1.400 RON, clienții vor primi cadou modelul ID-Cooling Frostflow 240.

Recomandare de configurație:

Procesor Intel® Core™ i5-10400 + Placa de baza ASRock B460 Pro4 = cadou un cooler ID-Cooling Frostflow 120

Procesor Intel® Core™ i7-10700K + Placa de baza MSI MPG Z490 GAMING PLUS = cadou un cooler ID-Cooling Frostflow 240

Răcirea pe lichid oferă multe avantaje, atât de estetică cât și de performanță. Pe lângă aspectul mult mai plăcut, o răcire pe lichid este mult mai eficientă și permite inclusiv posibilitatea de a realiza un overclock performant la procesor. Mai mult, zgomotul produs este mult mai mic, ceea ce permite realizarea unui setup silențios.

Cooler-ele pentru procesor ID-Cooling Frostflow 120 și ID-Cooling Frostflow 240 oferite cadou în perioada campaniei sunt compatibile cu socket-urile Intel. Acestea au ventilatoare de 120 mm cu o viteză de rotaţie între 700 și 1800 RPM, un flux de aer de 74.5 CFM și nivel de zgomot între 18 si 35.2 dBA. 

Campania poate fi accesată prin acest link, iar regulamentul campaniei este disponibil AICI.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version