Home Homepage Ce trebuie să știi despre parteneriatul TCL – Google

Ce trebuie să știi despre parteneriatul TCL – Google

0

TCL a anunțat anul acesta lansarea unei serii de televizoare TCL – Google pentru clienții TCL. Ce trebuie să știi despre parteneriatul TCL – Google afli din articolul de față.

Ce trebuie să știi despre Google TV

Google TV este un serviciu de televiziune online care funcționează pe baza sistemului de operare Android. Prin intermediul acestuia, televiziunea și internetul își dau mâna oferind consumatorilor o experiență unică de interacționare la nivel de conținut.

Practic, prin acest serviciu îți poți personaliza listele de căutare în funcție de preferințe și nevoi. Cum de altfel, schimbi telecomanda clasică cu voice-control, iar televizorul te ascultă și îți oferă fix ceea ce îi ceri. În plus, ai posibilitatea unică de a-l interconecta și la alte dispozitive video. Astfel că poți vedea oricând, printr-o simplă comandă vocală, ce se întâmplă pe camerele tale de supraveghere, de exemplu.

Iar surprizele nu se termină aici. Totul este organizat în așa fel încât procesul de căutare să fie mai rapid, mai simplu, mai dinamic. Pentru mai multe informații, te invităm să accesezi: https://tv.google/.  Toate aceste beneficii în materie de conținut sunt completate de capacitățile impecabile de redare audio video ale televizoarelor TCL.

Parteneriatul TCL cu Google TV

Televizoarele TCL – Google vor combina tehnologiile de top în materie de ecrane ale TCL, precum Mini-LED, 8K și QLED. Acestea vin cu oferta captivantă de divertisment de la Google, pentru a le oferi utilizatorilor acces mai ușor și mai rapid la conținutul preferat.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version