Home Divertisment Gaming Sony actualizează consola PlayStation 5

Sony actualizează consola PlayStation 5

0
Sony actualizează consola PlayStation 5

Sony actualizează consola PlayStation 5 cu rată de 120Hz pentru rezoluția 1080p. De asemenea, utilizatorii vor avea control sporit asupra opțiunilor de conectare.

Posesorii consolei de ultimă generație de la Sony, PlayStation 5, au un motiv în plus de bucurie. A fost lansată cea mai importantă actualizare software de până acum. Actualizarea permite, între altele, ca posesorii să poată stoca jocurile pe un hard extern USB. Cu toate acestea, actualizarea aduce mai multe schimbări decât cele anunțate în postarea de pe blogul companiei.

Dacă ești o persoană mai tehnică și te interesează întreg procesul și toate modificările, acestea sunt disponibile pe site-ul playstation.com. Tot aici găsești ajutor și pentru recuperarea după eventualele eșecuri care pot interveni în procesul de actualizare.

Sony actualizează consola PlayStation 5 cu rată de împrospătare de 120Hz

După cum informează publicația The Verge, consola PlayStation 5 oferea și înainte suport 120Hz pentru televizoarele smart compatibile. După actualizare, consola va funcționa cu rată de împrospătare de 120Hz și pe display-urile 1080p. Spre exemplu, unele monitoare de gaming vor funcționa corect cu rata de împrospătare de 120Hz.

În ceea ce privește opțiunea HDR, oricât de mult ar îmbunătăți experiența de vizionare, sunt jocuri și aplicații care nu suportă acest format. În acest sens, utilizatorii vor putea seta implicit ca sistemul șă folosească SDR, când acesta este singurul format disponibil.

Sony:

  • Unele monitoare cu rezoluție 1080p și rată de împrospătare de 120 Hz acceptă acum afișajul de 120 Hz pentru jocuri. Dacă aveți probleme cu vizionarea jocului la 120 Hz, accesați Setări> Ecran și video> Ieșire video, apoi dezactivați „Activare ieșire 120 Hz”.
  • Am adăugat opțiunea de a comuta ieșirea video la non-HDR atunci când utilizați un joc sau o aplicație care nu acceptă HDR. Pentru a modifica această setare, accesați Setări> Ecran și video> Ieșire video> HDR.

O altă schimbare de care utilizatorii vor putea profita sunt noile comutatoare HDMI. Astfel, există posibilitatea de a alege individual între setările care vor porni televizorul la pornirea PS5. De asemenea, consola se poate comuta în standby când televizorul se oprește.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version