Home FILM Iată ce este nou pe Netflix în prima săptămână a lunii mai

Iată ce este nou pe Netflix în prima săptămână a lunii mai

0

Iată ce este nou pe Netflix în prima săptămână a lunii mai. A mai trecut o săptămână și este timpul să aruncăm o privire asupra conținutului oferit de Netflix.

Iată ce este nou pe Netflix în prima săptămână a lunii mai

Sunt zeci de emisiuni și filme noi adăugate în platformă, în general, pe parcursul unei săptămânii. Asta însemnă că ne putem simți copleșiți în a alege conținutul de urmărit. De aceea, reducem lista la doar câteva alegeri în fiecare săptămână.

First Sunday

Deși este un film din 2008, filmul rămâne o comedie clasică americană. Doi hoți Durell (Ice Cube) și LeeJohn (Tracy Morgan) se confruntă cu o mare problem. Cei doi trebuie să facă rost de 17.000 de dolari într-o săptămână.

Altfel, Durell nu-și va mai putea vedea fiul. Cei doi se angajează într-un plan de a jefui biserica din cartier. Însă, ei găsesc misiunea mai dificilă decât se așteptau. Când ajung în fața faptului, descoperă că cineva a jefuit deja biserica. Acum, cei doi trebuie să descopere infractorii.

And Tomorrow the Entire World

Germania este lovită de o serie violentă de atacuri teroriste rasiste. Luisa, în vârstă de 20 de ani, se alătură unei subdiviziuni a Antifa pentru a se opune mișcării neonaziste a revoltei.

Prin acțiunile ei nesăbuite, ea luptă nu numai împotriva extremei dreapta, ci și încearcă să o impresioneze pe Alfa, o activistă Antifa de care este îndrăgostită în secret. În curând, lucrurile se intensifică, iar Luisa și prietenii ei se confruntă cu întrebarea dacă violența ar putea fi vreodată un răspuns politic legitim față de fascism și ură.

Monster

Steve Harmon (Kelvin Harrison, Jr.) este un student în vârstă de șaptesprezece ani, a cărui lume se prăbușește în jurul său când este acuzat de crimă. Filmul urmează călătoria dramatică a unui student inteligent și simpatic din Harlem, care urmează un liceu de elită printr-o bătălie juridică complexă care l-ar putea pune în spatele gratiilor pentru tot restul vieții.

Milestone

Performanța lui Suvinder Vicky ilustrează călătoria lui Ghalib și cei 500.000 de km pe un drum către nicăieri. Lakshvir Saran decodifică în liniște naivitatea unui tânăr dornic să facă ceea ce trebuie.

Un film solemn, Milestone este impregnat de pustiire. Există o gravitate imensă atunci când Ghalib spune: „Fac treaba asta pentru că sunt eu. Mizeria mea constă în faptul că acesta este tot ceea ce sunt. ”

Vincenzo

Pentru un serial ale cărui promoții inițiale promiteau o dramă întunecată, de acțiune legală, Vincenzo a trecut dincolo de toate acestea. Acțiunea se afunda într-o comedie întunecată, acțiune slick și chiar relații interpersonale.

În timp ce caracterizarea lui Vincenzo apare ca unul dintre aspectele mai nuanțate ale serialului, totul în jurul său rămâne destul de unic. Serialul trece, de asemenea, de la comedie întunecată la acțiune. Serialul apare pe Netflix pe 9 mai.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version