Home FILM Iată recomandările Netflix din aceasta săptămână

Iată recomandările Netflix din aceasta săptămână

0

Iată recomandările Netflix din aceasta săptămână. În această săptămână ar trebui să aflăm mai multe despre lansările Netflix din iunie 2021. Însă, între timp, am pregătit lista săptămânală de conținut recomandat.

Iată recomandările Netflix din aceasta săptămână

A fost o săptămână foarte liniștită în ceea ce privește numărul de noi lansări, dar asta nu înseamnă că Netflix ne lasă descoperiți.

Who Killed Sara?

Înarmat cu o dorință puternică de răzbunare pentru că a fost înscenat pentru uciderea surorii sale, Álex își propune să descopere adevăratul vinovat al crimei.

Deși Alex știe acum că sora lui a fost tulburată, el totuși vrea să găsească mai multe răspunsuri și să-i răzbune moartea. În acest scop, a făcut planuri de atac.

Special (Season 2)

Sezonul 2 din Special vine cu opt episoade complete. Și în punctele sale culminante, inteligente, aduce nuanțe din Sex and the City și alte rom-com-uri captivante. Ryan, care trăiește acum singur și înstrăinat de mama sa, este atras atât de Tanner (Max Jenkins), cât și Henry (Buck Andrews).

Între timp, cel mai bun prieten al său, Kim (Punam Patel), are de ales între un geniu al tehnologiei (Charlie Barnett) și un iubit din copilărie (Utkarsh Ambudkar).

Hating Peter Tatchell

Născut în Australia, Tatchell a devenit faimos de-a lungul anilor ca un militant împotriva nedreptății din întreaga lume. Luptând în primul rând pentru egalitatea LGBTQ +, el a protestat și împotriva războiului din Vietnam și a încercat să îl aresteze pe Robert Mugabe.

Cascadoriile sale publicitare elaborate, întotdeauna au atras în mod creativ atenția asupra problemelor grupurilor marginalizate. El este „Cel mai urât om din Marea Britanie”, un erou sau poate altceva.

The Neighbor (Season 2)

Serialul este filmat în Madrid și spune povestea unor personaje care trăiesc în aceeași clădire într-un mod care aduce foarte mult cu un sitcom.

Protagonistul este Javier, un personaj leneș în vârsta de douăzeci de ani, care nu are nicio direcție sau motivație în viață. Îi place o femeie pe nume Lola, care este un jurnalist temporar pentru o revistă locală.

Aceștia au o întâlnire romantică într-un weekend și își dau seama că relația lor nu poate funcționa. Apoi, are loc un accident cauzat de un supererou zburător. Zburătorul se prezintă ca protector și gardian al cosmosului și îi transferă responsabilitatea lui Javier. Apoi supereroul moare și Javier preia ștafeta.

Army of the Dead 

În urma izbucnirii unui focar de zombi în Las Vegas, un grup de mercenari se aventurează în zona de carantină pentru a duce la bun sfârșit cel mai mare jaf din toate timpurile. Nu îl rata pe Dave Batista într-un film regizat de Zack Snyder.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version