Home Divertisment Aplicaţii Facebook oferă mai multe venituri pentru streameri

Facebook oferă mai multe venituri pentru streameri

0

Facebook oferă mai multe venituri pentru streameri. Instagram va introduce, de asemenea, instrumente pentru creatori. Astfel, aceștia pot câștiga comisioane afiliate din postări.

Facebook oferă mai multe venituri pentru streameri

Instagram lucrează la noi instrumente pentru a ajuta creatorii să câștige mai mulți bani din platformă. La primul eveniment Creator Week, Mark Zuckerberg a anunțat noi funcții. Acestea îi vor ajuta pe creatori să câștige „bani în plus” pentru îndeplinirea obiectivelor specifice.

Cu noul program, creatorii pot câștiga venituri suplimentare „pentru atingerea anumitor etape”. Pe Instagram, creatorii pot câștiga „bonusuri” prin vânzarea unui anumit număr de ecusoane în timpul streaming-ului. Pe Facebook, bonusurile vor veni prin intermediul „Stars Challenges”. Caracteristica recompensează creatorii pentru îndeplinirea obiectivelor de streaming și pentru îndeplinirea altor sarcini stabilite.

Pe lângă creșterea veniturilor pentru creatori, noile provocări ar putea stimula creatorii să petreacă mai mult timp creând conținut pentru fanii lor pe Instagram și Facebook. „Credem că ar trebui să fiți recompensat pentru valoarea pe care o aduceți fanilor și comunității în ansamblu”, a spus Zuckerberg.

Zuckerberg a explicat cum ar putea funcționa noile caracteristici

CEO-ul a oferit noi detalii despre planurile companiei de a permite creatorilor să câștige comision direct din postările de cumpărături din aplicație. Odată cu această schimbare, brandurile pot stabili comisioane pentru produsele pe care le vând pe Instagram.

Când creatorii etichetează produsele respective în postările lor, vor câștiga comision pe baza numărului de vânzări generate. Instagram intenționează să înceapă testarea caracteristicilor „cu un grup mic de creatori și companii din SUA, inclusiv Benefit, Kopari, MAC, Pat McGrath Labs și Sephora”.

În cele din urmă, Instagram permite creatorilor care își vând propriile produse să își lege vitrinele existente cu profilurile lor de Instagram.

Facebook a introdus noile instrumente pe măsură ce își intensifică eforturile pentru a-i atrage pe creatori. Deși anumite vedete Instagram au reușit să încheie acorduri de sponsorizare cu brandurile în trecut, platforma nu a facilitat aceste tipuri de aranjamente.

La Creator Week, el a subliniat că Facebook intenționează să aibă termeni mai favorabili decât cei impuși de Apple. Compania va începe să perceapă comision de la creatori în 2023. El nu a spus care ar fi acei termeni, ci că „ va fi mai puțin de 30%”.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version