More

  Primul smartwatch Facebook va avea o cameră detașabilă

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Primul smartwatch Facebook va avea o cameră detașabilă. Se pare că Facebook urmărește o fereastră de lansare în vara 2022.

  Primul smartwatch Facebook va avea o cameră detașabilă

  Au apărut mai multe detalii despre smartwatch-ul la care lucrează compania. Următoarea mutare Facebook în hardware ar putea include un afișaj cu două camere. Acestea pot fi detașate de un cadru din oțel inoxidabil pentru a realiza fotografii și videoclipuri.

  Utilizatorii vor putea distribui capturile prin serviciile Facebook, potrivit The Verge. Asta include Instagram, care a acceptat oficial încărcările de pe telefoane de la debutul său în 2010. Unitatea de afișare va avea o cameră frontală pentru apeluri video și una de spate de 1080p cu focalizare automată. S-ar putea să existe accesorii la care utilizatorii să poată atașa unitatea.

  Smartwatch-ul Facebook este așteptat să sosească vara viitoare. Nu este încă clar cât de mult intenționează să ceară Facebook pentru primul său ceas inteligent, dar ar putea fi în jur de 400 de dolari.

  Ceasul ar putea avea un monitor de ritm cardiac. Acest lucru ar putea face ca vânzarea să fie dificilă, având în vedere gestionarea de către companie a datelor utilizatorilor de-a lungul anilor.

  Se pare, de asemenea, că dispozitivul oferă conectivitate LTE. Ca atare, utilizatorii nu ar trebui neapărat să-l asocieze cu un telefon, ceea ce ar reduce într-o anumită măsură dependența Facebook de dispozitivele iPhone și Android. Acestea fiind spuse, ceasul va folosi probabil o versiune personalizată de Android și va exista probabil o aplicație pentru telefon.

  Conform raportului, versiunile ulterioare ale ceasului inteligent vor oferi utilizatorilor o modalitate de a interacționa cu un alt produs pe care Facebook l-a menționat public, și anume ochelarii AR.

  Este, de asemenea, posibil ca Facebook să decidă să nu meargă mai departe cu planurile sale. Cu toate acestea, având în vedere că Facebook a investit în jur de 1 miliard de dolari în dezvoltarea ceasurilor inteligente, există șanse mici să se întâmple acest lucru.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here