Home Accesorii Logitech G lansează căștile de gaming G335

Logitech G lansează căștile de gaming G335

0

Logitech G lansează căștile de gaming G335. Acestea sunt disponibile în două variante de culori și completează colecția de periferice Color Collection.

Logitech G lansează căștile de gaming G335

Căștile G335 au doar 240 de grame și sunt printre cele mai ușoare căști de gaming de pe piață. Cu un design similar căștilor premiate G733, noile modele G335 sunt mai mici ca dimensiune, iar benzile de susținere sunt ajustabile.

“Produsele din gama Color Collection au avut succes uriaș printre jucătorii din întreaga lume. Setul de căști Logitech G335 vine să completeze colecția.  Sunt disponbile în culori noi și cu o greutate redusă, astfel încât prin folosirea lor experiența să fie una foarte confortabilă.”, a declarat Ujesh Desai, directorul general al Logitech G.

Disponibile în variantele de culori alb și negru noile căști G335 oferă gamerilor posibilitatea de a-și personaliza spațiul de joc.

Modelul G335 este compatibil cu accesoriile existente precum benzile elastice colorate și bureții pentru microfon. Căștile Logitech G335 se conectează și sunt gata de utilizare rapid. Astfel, sunt potrivite pentru aproape orice platformă de gaming.

Căștile G335, în variantele alb și negru, vor fi disponibile în România în a doua parte a lunii iulie, la un preț recomandat de 334, 89 lei.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version