Home FILM Cele mai bune lansări Netflix în prima jumătate a anului

Cele mai bune lansări Netflix în prima jumătate a anului

0

Cele mai bune lansări Netflix în prima jumătate a anului. Gama Netflix din prima jumătate a anului 2021 a fost plină de titluri despre care merită să vorbim.

Cele mai bune lansări Netflix în prima jumătate a anului

Totul de la seriale TV la filmele pe care le-am putea vedea de fapt în cinematografe,

Bad Trip

Această comedie romantică în cea mai mare parte improvizată îl are în rolul principal pe Eric Andre, un romantic care caută o a doua șansă în dragoste. Lil Rel Howery apare în rolul lui Bud. Acesta este de acord cu o călătorie în speranța de a găsi iubirea pierdută a prietenului său. Tiffany Haddish fură spectacolul ca principalul antagonist în Bad Trip. Ea este sora lui Bud, Trina, care a scăpat recent din închisoare și este imprevizibilă.

Este unul dintre cele mai amuzante filme ale anului și unul dintre cele mai inventive. Intriga filmului prezintă o serie de farse scandaloase, iar reacțiile autentice fac acest film să fie extrem de distractiv și surprinzător.

Sweet Tooth

Sweet Tooth a fost o adăugare extrem de plăcută în gama Netflix din acest an.  Chiar dacă acțiunea are loc după ce un virus mortal a decimat populația umană și a provocat prăbușirea civilizației, Sweet Tooth este mai mult un basm spus din perspectiva unui hibrid numit Gus al cărui tată l-a adăpostit de restul lumii.

Army of the Dead

Cea mai bună parte a filmului Army of the Dead este probabil regăsită în primele 15 minute. Desigur asta nu înseamnă că restul de două ore și 28 de minute sunt de aruncat.

Dave Bautista joacă rolul unui mercenar, însărcinat cu efectuarea unui jaf post-apocaliptic imposibil. Într-un seif sub Las Vegas se află mai mult de 200 de milioane de dolari.

Zombie Research Society a susținut că filmul este un plus solid pentru genul pe care Snyder l-a adoptat prima dată cu Dawn of the Dead.

The Mitchells vs. The Machines

The Mitchells vs. The Machines este cu adevărat distractivă pentru întreaga familie. Acțiunea rulează în jurul unei adolescente artistice și tatăl ei ludic. Salvarea omenirii depinde de cei doi și familia lor și dacă pot lăsa diferențele la o parte suficient de mult timp pentru a lucra împreună.

Fate: The Winx Saga

Serialul a fost pe alocuri inspirat de showul pentru copii Winx Club și a primit câteva critici în ceea ce ține de alegerea desfășurării acțiunii.

Abigail Cowen joacă rolul lui Bloom, o tânără uimită să afle că are abilități magice. La Colegiul Alfea, își perfecționează abilitățile și se împrietenește cu zânele reprezentate de  Eliot Salt, Elisha Applebaum, Precious Mustapha și Hannah van der Westhuysen. Acestea se confruntă cu un dușman din ce în ce mai amenințător, când forțe întunecate nevăzute încep să invadeze școala.

Shadow and Bone

Shadow and Bone este o adaptare a romanului original al lui Leigh Bardugo.  Distribuția lui Ben Barnes ca Darkling, este foar cireașa de pe tort. Serialul a luat cu adevărat  în serios responsabilitățile tematice ale fanteziei descrise de Leigh Bardugo.

High on the Hog

În această uimitoare serie din patru părți, jurnalistul alimentar Stephen Satterfield urmărește călătoria bucătăriei africane din Africa de Vest în Statele Unite. Este o sărbătoare a culturii și conservării culturale care nu numai că inspiră, dar îi îndeamnă pe telespectatori să aprecieze originile complexe ale mâncării și ale tradiției familiale ca parte a istoriei noastre globale.

Yasuke

Miniseria lui LeSean Thomas urmărește viața și legenda personajului său principal, un samurai negru care a servit daimyō Oda Nobunaga. La câțiva ani de la moartea lui Nobunaga, Yasuke trăiește ca Yassan, un barcagiu care transportă sătenii de-a lungul apei și vorbește puțin despre trecutul său. Viața lui se schimbă când o tânără cu o putere uimitoare apare în viața lui.  

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version