Home FILM Nightmare of the Wolf ajunge pe Netflix în luna august

Nightmare of the Wolf ajunge pe Netflix în luna august

0

Nightmare of the Wolf ajunge pe Netflix în august. Această versiune este un prequel animat condul se studioul Mir.

Nightmare of the Wolf ajunge pe Netflix în luna august

Universul fantastic din The Witcher se va extinde în această vară printr-o nouă adiție. Anunțul a fost făcut la WitcherCon, noul eveniment dedicate universului The Witcher. Netflix a anunțat că prequelul animat Nightmare of the Wolf va fi lansat pe 23 august.

Filmul, care trebuia lansat inițial anul trecut, este condus de studioul coreean Mir. Studioul este cunoscut pentru serialul animat The Legend of Korra.

Nightmare of the Wolf îi va avea pe Lauren Schmidt Hissrich și pe Beau DeMayo în calitate de producători. Acțiunea filmului anime are loc înainte de evenimentele din serialul original. Acțiunea se va desfășura în jurul mentorului lui Geralt, Vesemir.

The Witcher a debutat pe Netflix la sfârșitul anului 2019 și a devenit aproape imediat un uriaș hit. De atunci, serviciul de streaming a început să-l transforme într-o franciză.  Pe lângă Nightmare of the Wolf, există un al doilea sezon al serialului original care se va lansa în luna decembrie. De asemenea, este pregătit un spinoff care o va avea pe Michelle Yeoh în rol principal.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version