Home Divertisment Gaming Netflix va lansa jocuri video în următorul an

Netflix va lansa jocuri video în următorul an

0

Netflix va lansa jocuri video în următorul an. Compania a angajat un fost director Oculus și EA pentru a supraveghea divizia de gaming.

Netflix va lansa jocuri video în următorul an

Cu toate că Netflix este o platformă de streaming pentru de seriale și filme, în viitor pare că va deveni și o platformă de gaming. Potrivit Bloomberg, compania l-a angajat pe Mike Verdu, fost executiv Oculus și EA, ca vicepreședinte al diviziei de dezvoltare a jocurilor.

Verdu a fost vicepreședintele jocurilor și conținutului de realitate virtuală augmentată și virtuală de pe Facebook. Acolo a lucrat cu dezvoltatorii pentru Oculus Rift, Quest și Go. Din 2017 până în 2018, a fost și șeful EA Mobile. Aici a supravegheat studiourile care au lucrat la Star Wars: Galaxy of Heroes, SimCity BuildIt, Plants vs. Zombies și Sims Free Play, printre altele.

Netflix va construi echipa de gaming în următoarele luni

Compania va putea începe să ofere jocuri pentru streaming anul următor. Netflix nu este tocmai neexperimentat în această zonă. Platforma a dezvoltat anterior jocuri bazate pe serialele sale populare.

Cu toate acestea, a lansat aceste titluri doar pe dispozitive mobile și console. Bloomberg spune că Netflix nu va face o platformă separată pentru jocurile sale video viitoare și le va pune la dispoziție alături de serialele și filmele sale din propria categorie.

De asemenea, gigantul de streaming nu intenționează să taxeze suplimentar pentru accesul la jocuri. Desigur, nu este clar dacă conținutul suplimentar va duce la o creștere a prețurilor în viitor.

Aparent, Netflix a abordat mai mulți directori veterani din industrie în ceea ce privește poziția. Pe atunci, un purtător de cuvânt al companiei spunea pentru The Information că „Membrii noștri apreciază varietatea și calitatea conținutului nostru. De aceea ne-am extins continuu oferta – de la seriale la documentare, filme, originalele în limba locală și reality-tv.

Membrii se bucură, de asemenea, să se angajeze mai direct cu poveștile pe care le iubesc – prin intermediul serialelor interactive cum ar fi Bandersnatch și You v. Wild sau jocuri bazate pe Stranger Things, La Casa de Papel și To All the Boys. Deci, suntem încântați să facem mai mult cu divertismentul interactiv. „

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version