Home Servicii PC Garage vine cu oferte noi vara aceasta

PC Garage vine cu oferte noi vara aceasta

0

PC Garage vine cu oferte noi vara aceasta. PC Garage lansează o campanie de vară cu reduceri de 15% pentru carcase, surse, coolere, ventilatoare/radiatoare şi pastă termoconductoare.

PC Garage vine cu oferte noi vara aceasta

Odată cu venirea verii PC Garage oferă reduceri substanțiale la diverse categorii de produse. Sursele, carcasele, sistemele de răcire pentru PC, ventilatoarele, sistemele de aer condiționat sau sistemele de filtrare a aerului, sunt toate la ofertă.

Până pe 31 Iulie 2020 cei care vor cumpăra orice produs din categoriile menționate vor primi o reducere de 15%.

PC Garage recomandă carcasele Alphagear. Sentinel ARGB, Archon Clear ARGB sau Oathkeeper ARGB sunt modele pentru toate tipurile de utilizatori,  oferind un raport calitate-preț foarte bun şi o răcire foarte eficientă.

Pentru un sistem stabil, fiabil și care să funcționeze și la temperaturi extreme, PC Garage recomandă AQIRYS Pulsar 80+ de 650W. De asemenea, Gigabyte P650B 80+ Bronze 650W este o variantă de luat în calcul alături de modelele Seasonic precum B12 BC-650 de 650W.

Un cooler aftermarket pentru procesor poate fi o investiție bună în general, nu doar pe timpul verii. Acesta oferă și posibilitatea de a realiza overclock procesorului, dacă acesta suportă. În acest caz PC Garage recomandă modelele Deepcool gammax 300Noctua NH-D14 sau ID-Cooling Frosflow 120.

Toate ofertele disponibile pentru categoriile de produse menționate anterior pot fi găsite aici.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version