Home Divertisment Aplicaţii Managerul de parole Edge primește o actualizare

Managerul de parole Edge primește o actualizare

0

Managerul de parole Edge primește o actualizare. Acum este disponibil pentru conectare la aplicații mobile. Edge 92 are, de asemenea, o nouă extensie Outlook.

Managerul de parole Edge primește o actualizare

Microsoft a actualizat Edge pentru a permite managerului de parole al browserului conectarea la aplicațiile mobile. Noua versiune, Edge 92, include noi caracteristici de siguranță a parolelor.

Aplicația mobilă Edge ar trebui să poată utiliza managerul de parole al browserului într-un mod care pare similar altor servicii, cum ar fi BitWarden sau 1Password. Folosind acreditările de conectare acumulate în Edge, utilizatorul se poate conecta cu ușurință la aplicații precum Pinterest sau Instagram. Probabil cu experiența de completare automată cu care este deja obișnuit.

Microsoft a oferit deja o caracteristică universală de gestionare a parolei în Microsoft Authenticator. Funcția putea fi setată ca opțiune implicită de completare automată în iOS sau Android. Microsoft spune că versiunea mobilă Edge va funcționa în același mod.

Potrivit Microsoft, Edge poate spune acum dacă o parolă a fost utilizată pe mai multe site-uri și dacă o parolă nouă este „puternică”.

Pentru utilizatorii Outlook, Microsoft oferă și o extensie Outlook pentru Edge care permite verificarea calendarului și contactelor, trimiterea e-mailurilor, fără a deschide o filă nouă sau aplicația Outlook.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version