Home Smart Gadgets Jocurile Olimpice Tokyo: 1800 de drone lansate în deschidere

Jocurile Olimpice Tokyo: 1800 de drone lansate în deschidere

0
Jocurile Olimpice Tokyo: 1800 de drone lansate la ceremonia de deschidere

Jocurile Olimpice Tokyo au debutat cu lansarea a peste 1800 de drone în cadrul ceremeniei de deschidere. Nu a doborât recordul la numărul de drone folosite, dar spectacolul a fost destul de impresionant.

Deși nu stadionul nu a găzduit public spectator, Japonia a găsit modalitatea prin care să ofere un spectacol de zile mari. Totul s-a întâmplat în cadrul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice 2020.

Țara organizatoare a deschis show-ul cu parada națiunilor, iar țările participante au defilat acompaniate de coloane sonore ale unor jocuri video precum Dragon Quest, Final Fantasy, Monster Hunter, Nier, Sonic, Chrono Trigger și altele.

Dar cel mai spectaculos moment al serii a fost păstrat pentru final. Înainte de încheiere, o flotă de 1824 de drone au fost lansate pe cer, deasupra stadionului olimpic. În primă fază, acestea s-au sincronizat și au redat simbolul jocurilor olimpice. Ulterior, dronele au luat forma globului pământesc.

Jocurile Olimpice Tokyo: 1824 de drone au fost lansate

Au mai existat astfel de spectacole în care dronele au fost utilizate. În 2017, în cadrul Super Bowl american, peste 300 de drone Intel au format steagul SUA.

Din punct de vedere tehnic, spectacolul cu drone de la Jocurile Olimpice 2020 nu a fost cel mai mare. La începutul anului 2021, producătorul auto Hyundai a folost 3281 de drone în cadrul

La începutul acestui an, această distincție aparține brandului Genesis, mărci auto deținute de Hyundai, cu 3.281 de afișaje, lansate în Shanghai, China. Dar chiar și cu mai puține drone implicate, spectacolul de la Tokyo a fost impresionant.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version