Home FILM Netflix a transformat un cont Twitter într-o emisiune animată

Netflix a transformat un cont Twitter într-o emisiune animată

0

Netflix a transformat un cont Twitter într-o emisiune animată. Chicago Party Aunt va debuta pe 17 septembrie.

Netflix a transformat un cont Twitter într-o emisiune animată

Un cont Twitter a fost transformat într-o emisiune TV. Netflix a adaptat Chicago Party Aunt (@ChiPartyAunt) într-o serie animată pentru adulți cu același nume.

Actorul Chris Witaske, cunoscut pentru rolul său din serialul Love de pe Netflix, se află în spatele contului. Lauren Ash (Superstore) joacă rolul mătușii, Diane Dunbrowski în emisiune.

Diane „a fost întotdeauna și va fi întotdeauna viața petrecerii, chiar și atunci când petrecerea s-a terminat de mult” și „continuă să trăiască în fiecare zi ca și cum ar fi într-un un autobuz turistic Styx din anii 1980”, potrivit Netflix. Distribuția îi include și pe Rory O’Malley, RuPaul Charles și Jill Talley, precum și creatorii Witaske, Jon Barinholtz și Katie Rich.

Desigur, Chicago Party Aunt este departe de a fi primul cont Twitter care a fost transformat într-o emisiune TV. $ # *! My Dad Says a fost difuzat pe CBS pentru un sezon în urmă cu un deceniu. Very British Problems a fost și el bazat pe un cont care se amuză pe baza stereotipului britanic. Serialul a debutat în 2015 și a durat câteva sezoane scurte.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version