More

  Xiaomi detronează Samsung în regiunea EMEA

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Xiaomi detronează Samsung în regiunea EMEA. Samsung nu mai este cel mai mare furnizor smartphone din Europa.

  Xiaomi detronează Samsung în regiunea EMEA

  Noile rapoarte susțin că Samsung a pierdut primul loc ca cel mai mare furnizor de smartphone din Europa.

  Potrivit Strategy Analytics, producătorul chinez Xiaomi a depășit Samsung după o creștere imensă a vânzărilor în ultimele 12 luni.

  Raportul a constatat că Xiaomi a livrat 12,7 milioane de smartphone-uri în toată EMEA în Q2 2021. Este o creștere masivă de 67,1% de la an la an. Acest lucru a conferit companiei 25,3% din piața totală a dispozitivelor din regiune.

  Strategy Analytics spune că au fost înregistrate vânzări puternice în Rusia, Ucraina, Spania și Italia. Motiv care stă la baza succesului Xiaomi.

  Anunțul a urmat unui raport recent al Omdia care susținea că Xiaomi este, de asemenea, al doilea cel mai mare furnizor de smartphone-uri la nivel global.

  Samsung s-a bucurat de vânzări puternice ale seriei sale de telefoane Galaxy A, dar se confruntă în continuare cu o puternică concurență din partea Apple atunci când vine vorba de piața dispozitivelor de ultimă generație. Acest lucru ar putea afecta vânzările.

  Apple a ocupat locul al treilea în EMEA, cu livrări de 9,6 milioane, oferindu-i o cotă de piață de 19,2%, înaintea celor de la Oppo și realme.

  În total, regiunea EMEA a înregistrat 50,1 milioane de dispozitive livrate în timpul celui de-al doilea trimestru al anului 2021. Astfel, este o creștere de 14,4% față de aceeași perioadă din 2020.

  Samsung ar putea fi pregătit pentru o schimbare în curând, cu a doua jumătate a anului 2021 setată pentru lansările tradițională ale dispozitivelor noi.

  Se anticipează că Samsung va lansa noi smartphone-uri, inclusiv dispozitivele Galaxy Z Fold 3 și Flip 3, la evenimentul său Galaxy Unpacked din 11 august.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.