Home Accesorii Project Hazel este acum Razer Zephyr

Project Hazel este acum Razer Zephyr

0

Project Hazel este acum Razer Zephyr. Razer deschide înscrierile pentru testele beta pentru masca RGB pe website-ul său.

Project Hazel este acum Razer Zephyr

Razer a anunțat că masca N95 are un nou nume. De asemenea, a fost anunțat și un program beta înființat înainte de lansarea planificată din al patrulea trimestru. Proiectul Hazel, cu aspect futurist, a fost botezat Razer Zephyr. Doritorii se pot înscrie pentru a fi beta tester pe site-ul Razer.

Razer nu a furnizat informații suplimentare cu privire la momentul lansării Zephyr. De asemenea, nu se știe când testerii beta se pot aștepta să primească măștile. Pe baza videoclipului distribuit de Razer alături de anunțul său, testerii beta ar putea obține un design de mască diferit față de ceea ce a fost distribuit până în acest moment.

Zephyr pare să aibă un design un pic mai larg și mai rotund față de proiectul original Hazel și există o grilă în partea de jos a măștii, care este mult mai vizibilă decât au arătat imaginile și fotografiile anterioare. Acestea pot fi acolo pentru ventilație suplimentară sau pentru a ajuta la amplificarea vocii, dar cu siguranță nu a fost prezentat în conceptele anterioare ale Razer pentru masca de față.

Ar trebui să avem o idee mai bună despre design odată ce măștile ajung în mâinile testerelor beta.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version