Home FILM Noul sezon din JoJo’s Bizarre Adventure vine în decembrie

Noul sezon din JoJo’s Bizarre Adventure vine în decembrie

0

Noul sezon din JoJo’s Bizarre Adventure vine în decembrie. Netflix a lansat un trailer puțin cam haotic pentru noul sezon.

Noul sezon din JoJo’s Bizarre Adventure vine în decembrie

Cel mai nou sezon al anime-ului de succes JoJo’s Bizarre Adventure are premiera exclusiv pe Netflix în decembrie. Anunțul a venit din partea companiei, luni. Anunțul legat de premieră vine alături de un nou trailer pentru noul sezon. Acesta este intitulat oficial JoJo’s Bizarre Adventure Stone Ocean.

Sezonul urmărește viața unei femei pe nume Jolyne Cujoh, care este condamnată la 15 ani la o închisoare de maximă securitate pentru o crimă pe care susține că nu a comis-o.

Stone Ocean este cel mai recent sezon de anime anunțat de Netflix. În iunie , filmul Sailor Moon a intrat în serviciul de streaming, iar în aceeași lună, compania a dezvăluit o listă uriașă de seriale anime și filme anime în lucru.

Printre alte vești legate de lumea anime, Netflix a introdus zilele trecute și serialul anime Shaman King. Un serial despre șamanii care poartă o luptă pentru a stabili soarta lumii.

În martie, compania a declarat că intenționează să lanseze 40 de noi titluri de anime în 2021. Noile seriale suplimentare vor ajuta Netflix să iasă în evidență față de concurenții săi precum serviciul de streaming de anime Crunchyroll. Serviciu, care, de luni după-amiază, este deținut oficial de Sony.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version