More

  Diablo II: Resurrected începe testarea beta

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Diablo II: Resurrected începe testarea beta începând cu data de 20 august 2021. Cei care au lasat precomenzi pot testat jocul.

  Nu este cel mai bun moment pentru Blizzard. Compania se confruntă cu o serie de acuzații de hărțuire sexuală care se concretizează în procese pe rol. Cu toate acestea, compania nu pierde din vedere scopul pe care îl are.

  În acest sens, Blizzard va oferi fanilor seriei Diablo o oportunitate pe care nu vor să o rateze. Aceștia au șansa de a juca versiunea remasterizată a jocului Diablo 2. Timp de două weekenduri, fanii vor putea juca versiunea care, odată demult, le-a captat atenția și i-a ținut lipiți de calculator.

  Primul weekend va începe pe data de 13 august de la ora 20:00, ora României. Accesul va vi permis tuturor celor care au lansat o precomandă. Precomenzile sunt valabile pentru Diablo II: Resurrected sau Diablo Prime Evil Collection. Prime Evil Collection include atât remasterul, cât și Diablo 3, pe PC, Xbox sau PlayStation.

  Diablo II: Resurrected începe testarea beta

  Cei care au lansat precomenzi, vor putea accesa jocul până la data de 17 august ora 20, ora României. Jucătorii vor putea alege între clasele amazoană, barbar, druid, paladin sau vrăjitoare.

  Mai mult, de data aceasta, Blizzard va permite jocul în echipă cu până la șapte jucători, cu suport pentru progresia încrucișată activată. De reținut este faptul că în weekendul cu acces anticipat, această funcție va funcționa numai pe platformele unde trebuie să precomandați jocul.

  Începând cu 20 august, ora 20:00, Blizzard va deschide versiunea beta pentru oricine dorește să participe. Acel weekend va fi disponibil până pe 23 august. De menționat este faptul că în joc nu sunt disponibile clasele Assasin și Necromancer. Acestea vor fi disponibile abia la lansarea jocului pe 23 septembrie.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.