Home Divertisment Aplicaţii Utilizatorii Windows pot gestiona acum parolele iCloud

Utilizatorii Windows pot gestiona acum parolele iCloud

0

Utilizatorii Windows pot gestiona acum parolele iCloud. iCloud pentru Windows 12.5 adaugă în cele din urmă un manager de parole.

Utilizatorii Windows pot gestiona acum parolele iCloud

Noua aplicație dedicată Apple Passwords iCloud vine cu actualizarea iCloud pentru Windows 12.5. Aceasta permite utilizatorilor să caute parolele salvate, să le actualizeze, să adăuge unele noi și să șteargă informațiile de conectare nedorite.

Documentația Apple explică cum pot fi gestionate parolele iCloud folosind noua aplicație, dar este relativ simplă. Aplicația poate fi accesată din meniul Start și utilizatorii pot efectua orice modificare a parolelor de care au nevoie. Aceste modificări vor fi apoi sincronizate cu dispozitivele Apple.

Apple a lansat un anumit suport pentru parolele iCloud pe Windows la începutul acestui an. În ianuarie, o actualizare iCloud pentru Windows a adăugat suport pentru o extensie Chrome. Această extensie  în cele din urmă a devenit disponibilă utilizatorilor într-o stare oarecum funcțională.

Extensia face încă parte din sistemul de gestionare a parolelor iCloud pentru Windows 12.5, iar actualizarea 12.5 oferă suport și pentru o versiune Edge a extensiei.

Această actualizare face ca utilizarea iCloud pentru sincronizarea parolelor să fie mult mai viabilă pentru utilizatorii care trec între Windows și Mac.

Actualizarea 12.5 pentru iCloud pentru Windows este disponibilă acum și o poate fi obținută accesând Magazinul Windows. În cazul în care utilizatorii nu au deja configurată sincronizarea parolei iCloud pe computerul Windows, va trebui să o activeze în Setări iCloud înainte de a putea utiliza managerul de parole. Însă, procesul este relativ simplu.

Pentru a face acest lucru, este nevoie de un cont Apple care utilizează autentificarea cu doi factori, împreună cu un dispozitiv Apple care rulează iOS 14 / macOS 11 sau o versiune ulterioară.  De asemenea, va trebui să aveți configurat Windows Hello.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version