Home Divertisment Aplicaţii Adobe achiziționează Frame.io cu 1,275 miliarde dolari

Adobe achiziționează Frame.io cu 1,275 miliarde dolari

0
Adobe achiziționează Frame.io cu 1,275 miliarde dolari

Adobe achiziționează Frame.io cu 1,275 miliarde dolari, având ca scop dezvoltarea suite proprii. Compania oferă funcții de nivelul Google Workplace, dar pentru producția video.

Adobe a anunțat că va achiziționa compania Frame.io, care a dezvoltat software-ul de producție video colaborativ cu același nume. Achiziția va avea o valoare de 1,275 miliarde de dolari. Adobe spune că a încercat să își creeze propriul software de colaborare. Dar s-a hotărât să cumpere Frame.io, deoarece unii clienți îl foloseau deja în fluxurile lor de lucru, potrivit Bloomberg.

Frame.io elimină procesul de revizuire a modificărilor și filmărilor și îl face asincron și pe web, în stilul Google Workspace. Editorii, clienții și oricine altcineva poate utiliza software-ul companiei în cloud. Astfel pot stoca și vizualiza imagini și pot lăsa feedback despre modificări, doar prin partajarea unui link. Frame.io oferă, de asemenea, integrări cu software-uri de editare video populare precum Adobe Premiere Pro. Dar și Apple Final Cut Pro și Avid Media Composer.

Frame.io va funcționa independent până la încheierea tranzacției Adobe. După achiziție, fondatorii companiei, CEO-ul Frame.io, Emery Wells, dar și cofondatorul John Traver, se vor alătura Adobe.

Wells va continua să conducă echipa Frame.io și să raporteze direct lui Scott Belsky, directorul de produse Adobe. Într-o declarație privind achiziția, Wells a declarat că „produsul Frame.io pe care îl cunoașteți și îl iubiți nu pleacă nicăieri”. Acesta spune că proprietatea Adobe va oferi mai multe resurse și integrări mai strânse cu Premiere Pro și Creative Cloud. Frame.io va continua, de asemenea, să sprijine software non-Adobe, cum ar fi Final Cut Pro, Avid și DaVinci Resolve, potrivit Wells.

Adobe achiziționează Frame.io cu 1,275 miliarde dolari

Din păcate, nu am aflat nimic despre cum va funcționa sistemul de abonamente, odată ce Adobe preia Frames.io. În prezent, Frames.io poate fi utilizat gratuit, cu anumite limittări setate.

Există abonamente de 15 dolari și de 25 de dolari, dar și abonamente personalizate pentru întreprinderi sau un număr mare de licențe achiziționate. Rămâne de văzut dacă acest nou serviciu va fi integrat în suita Adobe, ori va fi un servici de sine stătător.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version