Home Divertisment Gaming Netflix testează jocuri în aplicația pentru Android

Netflix testează jocuri în aplicația pentru Android

0

Netflix testează jocuri în aplicația pentru Android. Testul este limitat pentru moment la utilizatorii din Polonia. Însă, se pare că Netflix intenționează să extindă testele în următoarele luni, inclusiv pe iOS.

Netflix testează jocuri în aplicația pentru Android

Este evident de ceva timp interesul Netflix în gaming. Astfel, se pare că jocurile vor avea un rol semnificativ în viitorul Netflix. Compania testează acum jocuri mobile ca parte a abonamentelor.

Netflix a confirmat că este prima dată când testează public jocurile în aplicația mobilă. Însă, disponibilitatea este foarte limitată la început. „Începând de astăzi, membrii din Polonia pot încerca jocurile mobile Netflix pe Android cu două jocuri – Stranger Things 1984 și Stranger Things 3 – toate ca parte a calității lor de membru”, a spus un purtător de cuvânt al Netflix.

„Este încă foarte, foarte devreme și vom lucra din greu pentru a oferi cea mai bună experiență posibilă în lunile următoare, fără reclame și achiziții în aplicație.”

De remarcat este faptul că utilizatorii care ating butonul Instalează, vor fi direcționați în Google Play Store și pot descărca jocul pe dispozitivul lor. Utilizatorii pot descărca în continuare jocurile direct din Play Store, însă va trebui să confirme acreditările de conectare Netflix. Aceștia pot accesa jocuri prin intermediul aplicației Netflix, precum și prin propriile aplicații dedicate.

Netflix caută să extindă testul în următoarele luni, inclusiv pe iOS. Având în vedere că nu oferă stream pentru jocuri, Netflix ar putea evita unele dintre obstacolele pe care le-au întâlnit serviciile de gaming cloud, precum Stadia, Xbox Cloud Gaming și GeForce Now pe dispozitivele mobile Apple. Abordarea Netflix este asemănătoare Apple Arcade sau Google Play Pass.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version